La 62 de ani, se duce la puscãrie! A furat un rucsac cu 5.000 de lei în el, în gara Vaslui!

DOSAR…Politistii vasluieni au depistat un bãrbat, din municipiul Vaslui, bãnuit de sãvârsirea infractiunii de furt. Astfel, politistii Biroului Judetean de Politie Transporturi Vaslui au documentat activitatea infractionalã a unui bãrbat în vârstã de 62 de ani, din Vaslui, bãnuit de comiterea infractiunii de furt.

Sâmbãtã, 29 mai, politistii vasluieni au fost sesizati de cãtre un bãrbat în vârstã de 65 de ani, din Brasov, despre faptul cã, în timp ce se afla în statia CFR Vaslui, autori necunoscuti l-au deposedat de un rucsac în care avea suma de aproximativ 5.000 lei, documente de identitate si bunuri personale.

În temeiul sesizãrii, politistii Biroului Judetean de Politie Transporturi Vaslui au procedat la efectuarea de activitãti specifice, reusind sã identifice prezumtivul autor al infractiunii, în zona centralã a municipiului Vaslui. Totodatã, politistii au recuperat integral prejudiciul cauzat, bunurile si suma de bani fiind restituite persoanei vãtãmate. Cercetãrile sunt continuate de cãtre politistii vasluieni, în vederea probãrii întregii activitãti infractionale a bãrbatului.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: