Ministrul Sãnãtãtii vine în judetul Vaslui! Va fi prezent la Rebricea si în municipiul Vaslui!

Informare de presã

Ministrul Sãnãtãtii, Ioana Mihãilã, va efectua în perioada 4 – 6 mai a.c. vizite în judetele Iasi, Vaslui si Vrancea în cadrul cãrora va participa la activitãti de vaccinare inclusiv în mediul rural si va avea, printre altele, întâlniri cu reprezentanti ai Universitãtii de Medicinã si Farmacie „Grigore T. Popa” din Iasi, precum si întâlniri cu manageri de spitale din subordinea Ministerului Sãnãtãtii, cu medici de familie si reprezentanti ai directiilor de sãnãtate publicã.

Vineri, 4 iunie 2021, jud. Iasi

Declaratii de presã vor avea loc la ora 16.00 la Universitatea de Medicinã si Farmacie „Grigore T. Popa” la deschiderea Maratonului de vaccinare

(UMF „Grigore T. Popa, str. Universitãtii 16)

Programul vizitei cuprinde si întâlniri cu reprezentanti ai Universitãtii de Medicinã si Farmacie „Grigore T. Popa”, cu manageri de spitale din subordinea Ministerului Sãnãtãtii, cu reprezentanti ai medicilor de familie si ai directiei de sãnãtate publicã judetene, ai casei judetene de asigurãri de sãnãtate si ai Prefecturii Iasi.

Sâmbãtã, 5 iunie 2021, jud. Vaslui

9.30 – 11.00: Activitate de vaccinare la centrul din Rebricea organizat la Cãminul Cultural

(com. Rebricea, jud. Vaslui)

Declaratii de presã vor avea loc în jurul orei 10.00, în fata Cãminului Cultural din Rebricea.

12.30 – 13.00: Maratonul vaccinãrii Vaslui

(str. Ștefan cel Mare 79, Vaslui)

Declaratii de presã în jurul orei 13.00.

Programul vizitei cuprinde si activitãti de vaccinare la cabinetul medicului de familie dr. Cãtãlina Adochiei, întâlniri cu reprezentanti ai Prefecturii Vaslui si întâlnire cu medici de familie din Vaslui.

Duminicã, 6 iunie, jud. Vrancea

10.30 – 11.30: Activitate de vaccinare la Târgul din Dumbrãveni

(com. Dumbrãveni, jud. Vrancea)

Declaratii de presã în jurul orei 11.30.

Programul vizitei cuprinde si întâlniri cu reprezentanti ai Prefecturii Vrancea, precum si cu medici de familie din Focsani.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: