Motociclisti si politisti cu suflet mare! Cadouri pentru copiii Centrului Scolar pentru Educatie Incluzivã Negresti

ACTIVITATE… Ieri, politistii vasluieni, împreunã cu membrii clubului de motociclism Blue Knights Romania IV, au împãrtit cadouri copiilor de la Centrul scolar pentru Educatie Incluzivã Negresti. Centrul se aflã sub ocrotirea Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui încã din anul 1990.

Activitãtile dedicate Zilei Internationale a Copilului au debutat cu un flash-mob în curtea Centrului scolar pentru Educatie Incluzivã Negresti, ocazie cu care beneficiarii centrului au folosit umbrelele oferite de politistii veniti în vizitã.

Vizita a urmãrit constientizarea de cãtre elevii Centrului scolar pentru Educatie Incluzivã Negresti a importantei cunoasterii si respectãrii regulilor de circulatie si promovare a unui comportament corespunzãtor la scoalã, acasã si în societate, respectiv a necesitãtii stopãrii actiunilor de tip „bullying” si a violentei în general.

Politistii din cadrul Serviciului Rutier Vaslui, Compartimentului de Analizã si Prevenire a Criminalitãtii, Biroului de Sigurantã scolarã, precum si politistii Politiei Orasului Negresti, au participat la aceste activitãti si au prezentat beneficiarilor centrului mesaje informativ-educative, potrivite vârstei si nivelului acestora de întelegere.

Cei trei membri ai clubului de motociclisti Blue Knights Romania IV le-au prezentat copiilor motocicletele pe care le folosesc, sfaturi cu privire la un comportament responsabil în trafic si le-au dat posibilitatea copiilor sã se fotografieze pe motociclete.

Totodatã, celor peste 140 de copii le-au fost oferite cadouri (dulciuri si produse alimentare) de cãtre reprezentanti ai politistilor, în numele tuturor cadrelor Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui. Acestia au contribuit benevol, ca în fiecare an, pentru a le insufla acestor copii un strop din bucuria specificã copilãriei.

La finalul proiectului, copiii au demonstrat buna întelegere a sfaturilor pe care le-au primit, cu precãdere a celor ce vizau cunoasterea regulilor de circulatie rutierã. În acest sens, a fost organizat un moment demonstrativ, pe o stradã centralã din orasul Negresti.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: