Unde este Tãtaru? Ce joculete face în PNL, de a blocat sedinta Biroului Politic Judetean? Urmeazã ziua de vineri!

Miercuri seara, la ora 18.00, membrii Biroului Politic Judetean al PNL erau convocati la Vaslui, la Centrul de Afaceri, pentru sedinta BPJ. Era un bun prilej pentru toti cei care au ceva sã-i reproseze lui Tãtaru sã iasã în fata colegilor si sã-si spunã pãsurile.

Numai cã, înainte de 2-3 ore de sedintã, surprizã! Tãtaru a tras sforile astfel încât sedinta sã nu se tinã, din lipsã de cvorum. Surse din PNL sustin cã Polak, care se situa pe pozitii divergente cu Tãtaru, ar fi dat-o la pace si s-a întors lângã stãpân, ca un mielusel, de aceea nici nu s-a mai tinut Biroul Politic Judetean.

Un lucru este cert: liberalii vasluieni vor avea un soc vineri seara, când îl vor revedea pe ABSENTUL presedinte al PNL Vaslui, Nelu Tãtaru. De mai bine de un an de zile, nu rãspunde la telefoane, nu face conferinte de presã, nu bagã în seamã pe nimeni din organizatia Vaslui si are în minte doar excluderi.

Cât a operat la Spitalul Municipal Husi, a fost ABSENT total din functia de presedinte, de când a plecat la Bucuresti este la fel de ABSENT, nimeni nu-l vede prin judet, nimeni nu stie cum mai aratã… Dar, vrea sã fie sef la PNL Vaslui!

Oare, nu mai sunt liberali în acest judet care sã vadã cã Tãtaru le râde tuturor în fatã si cã, din vina lui, s-a pierdut functia de presedinte al CJ Vaslui? Jocurile sunt interesante, în tabãra liberalã. Urmeazã ziua de vineri, când Tãtaru este asteptat sã-si facã aparitia în fata colegilor, dupã o lungã, lungã perioadã de timp…

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: