Moldoveancã traficantã de droguri si condamnatã în Italia, prinsã la Albita

ARESTAT….În cadrul activitãtilor operative desfãsurate în urmã cu douã zile, politistii vasluieni au preluat si escortat o femeie de 36 de ani, care figura ca fiind urmãritã international, în baza unui mandat european de arestare.

Astfel, politistii de frontierã din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita (judetul Vaslui) au depistat o femeie, în vârstã de 36 de ani, cu dublã cetãtenie româno-moldoveneascã, domiciliatã în Republica Moldova, pe numele cãreia autoritãtile judiciare italiene au emis un mandat european de arestare.

Aceasta a fost condamnatã la o pedeapsã cu închisoare de 2 ani si 8 luni, pentru sãvârsirea infractiunii de trafic de droguri, infractiune sãvârsitã pe teritoriul statului italian. Politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui au preluat femeia si au prezentat-o Parchetului de pe lângã Curtea de Apel Iasi, pentru dispunerea mãsurilor legale. În cursul zilei de ieri, femeia a fost retinutã pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentatã Curtii de Apel Iasi cu propunere de arestare provizorie, pentru 15 zile.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: