Bârlădenii sunt invitați la relaxare și distracție, în acest week-end! Primul mare eveniment: Festivalul Meșteșugurilor Populare!

Va fi un week-end de neuitat pentru mii de bârlădeni, care se vor putea bucura de activitățile pregătite de primărie, în cadrul Zilelor Culturale ale Bârladului. Un prim mare eveniment debutează vineri, pe 11 iunie, pe Esplanada Piața Victoriei, între hotel și Biserica Domnească.

Este vorba de Festivalul Meșteșugurilor Populare, un regal al gusturilor și al minunățiilor oferite de natură. Un producător din Neamț, de la Mănăstirea Văratec, va aduce la festival dulceîuri, șerbeturi și zacuști mănăstirești, de la Vâlcea vor veni celebrii olari, cu ceramică de Horezu, producătorii de miere din Vaslui vor aduce la festival îndrăgitul sortiment produs de albine, în timp ce de la Argeș vine un producător tradițional de turtă dulce și ciocolată de casă.

Mai sunt multe alte surprize, pe care le veți descoperi singuri în cadrul Festivalului Meșteșugurilor Populare, dacă veți ajunge în centrul orașului, la doi pași de primărie.

”Îi invit pe bârlădeni la un festival plin de culoare și de arome, în perioada 11-13 iunie. Va fi un week-end special, cu multe, multe surprize, în cadrul Zilelor Culturale ale Bârladului”, a spus Dumitru Boroș, primarul municipiului Bârlad.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: