Bombă politică! Documentul ținut la SECRET de Tătaru! Liderii liberali din județ au votat pentru Orban, în iarnă!

”După cum ați putut observa a fost un sfârșit de an și un început de alt an cu anumite nemulțumiri în urma alegerilor și a negocierilor din coaliția rezultată.

Au fost și contestații la adresa președintelui Ludovic Orban.

Cred că sunt unul din cei mai îndreptățiți oameni, stând alături de el (de Orban, n.r.) în toată aceasta perioadă grea și fiind unul care a înțeles și momentul politic al negocierilor, propun un vot de susținere din partea FILIALEI PNL VASLUI. Mulțumesc!”.

Este declarația-șoc făcută de președintele PNL Vaslui, Nelu Tătaru, în fața colegilor liberali din tot județul, pe 28 februarie 2021, atunci când a propus întregului Birou Politic Județean să voteze pentru Ludovic Orban la președinția națională PNL.

Au votat atunci, pentru Orban, toți liberalii cu greutate din județ, la propunerea lui Tătaru: Daniel Onofrei, Robert Vlada, Valentin Crețescu, Radu Bobârnat etc.

Sunt date și informații certe, se regăsesc în documentele ședinței BPJ a PNL Vaslui din 28 februarie 2021.

Cum să vii acum ca președinte de organizație, tu, Nelu Tătaru, să spui că Florin Cîțu este omul momentului, care trebuie votat și sprijinit de organizația PNL Vaslui? Nu ai spus odată că Orban e cel mai bun?

Liberalii cu greutate din județ își fac cruce, citind mesajul de ieri al președintelui Tătaru. Este clar că liderul PNL Vaslui este într-o disperare fără seamăn și trădează cât de mult poate șefii săi politici. L-a trădat pe Orban, prin fotografia și mesajul pro-Cîțu de ieri, mâine-poimâine îl trădează, probabil, pe Cîțu și se duce către…

”Merită să-l mai alegem președinte pe Tătaru, dacă se comportă astfel? Am ajuns, noi, Biroul Politic Județean, jucăria lui Tătaru și a lui Polak? Acum ne spui să votăm Orban, iar imediat după aceea te întorci și ne ceri să-l sprijinim pe Cîțu? Sper ca toți colegii mei să ia atitudine, pare că nu mai contăm deloc pentru gruparea din jurul lui Tătaru, am ajuns doar masă de vot la dispoziția dumnealui”, spune un liberal cu state vechi în partid, revoltat.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: