Vasluian prins la Galați cu numere false la o rulotă tractată

TUPEU…Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Foltești  efectuează cercetări cu privire la un vasluian depistat la volanul unui ansamblu de vehicule, pe a cărui rulotă erau aplicate numere false de înmatriculare.

Astfel, zilele trecute polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Foltești, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe DN 24D, pe raza localității de frontieră Băleni – județul Galați, un ansamblu auto format dintr-un autoturism și o rulotă, condus de un vasluian în vârstă de 25 de ani.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru ansamblul în cauză, lucrătorii noștri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că numerele de înmatriculare aplicate pe rulotă au fost atribuite de autorități unei remorci.

Cu privire la cele constatate tânărul a declarat că intenționat să transporte rulota pe un teren agricol, dar deoarece aceasta nu era înmatriculată în circulație, a folosit plăcutele de înmatriculare de la o remorcă care îi aparține. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate ori cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: