ACUM Cutremur în politica locală! ”Tătaru și-a dorit ca Buzatu să câștige la alegerile pentru președinția CJ, din anul 2020”!

Marius Arcăleanu a făcut, în această seară, o afirmație bombă pe rețeaua de socializare Facebook. Nici mai mult, nici mai puțin, Arcăleanu îl acuză pe liderul județean PNL, Nelu Tătaru, de implicarea într-o serie de jocuri politice locale, în campania de locale din 2020, fapt care a dus la eșecul candidatului liberal la președinția Consiliului Județean.

Liberalul spune că Tătaru l-a blocat în permanență, i-a tăiat fondurile de promovare în campanie, nu a răspuns la telefoane și chiar a făcut totul pentru ca Dumitru Buzatu să fie reconfirmat în funcția de președinte al CJ Vaslui.

Candidat la funcția de președinte al PNL Vaslui, Arcăleanu dezvăluire presiunile făcute de directorul unui ziar local, pentru realegerea lui Tătaru la județ.

”Nelu Tătaru și-a dorit ca Dumitru Buzatu să câștige la alegerile pentru președinția Consiliul Județean din anul 2020

Dragi colegi,

În ultimele zile am avut repetate întâlniri cu membri ai organizațiilor PNL din județul Vaslui, în special din mediul rural, și am rămas surprins să aflu că aceștia nu știau cum a sabotat Nelu Tătaru interesele PNL în timpul campaniei electorale pentru președinția Consiliului Județean Vaslui.

Este vorba de faptul că, în anul 2020, în plină campanie electorală, președintele organizației județene a PNL, Nelu Tătaru mi-a tăiat fondurile pentru promovarea electorală, după ce sondajele plătite de PNL au început să mă prezinte drept câștigător în fața candidatului PSD.

Cu toate acestea, m-am ambiționat să muncesc mai mult în campanie împreună cu colegii din PNL și deși, în ultima perioadă a campaniei electorale nu am beneficiat de sprijinul financiar și logistic necesar, am fost foarte aproape de câștigarea alegerilor.

Domnul Tătaru a fost cutremurat de perspectiva că voi reuși să-l înving pe veșnicul ”baron” Dumitru Buzatu, pentru că o astfel de performanță m-ar fi favorizat ulterior la candidatura pentru conducerea organizației județene a PNL. Probabil că inițial, atunci când m-a desemnat drept candidat, considera că nu am nicio șansă și că poate sta liniștit.

Faptul că, în seara alegerilor, domnul Tătaru nu a comunicat deloc cu mine, deși eram în același sediu, poate fi relevant cu privire la poziționarea domnului Tătaru în relația cu mine, candidatul PNL pentru cea mai înaltă funcție administrativă din Vaslui.

A acționat atunci discreționar cu fondurile partidului. Mie mi-a tăiat resursele, dar a plătit un contract important publicației deținute de apropiatul său, Lucian Timofticiuc. Aproape ar fi trebuit să fie conflict de interese, pentru că, având în vedere relația dintre Nelu Tătaru și Lucian Timofticiuc, nimeni nu a avut cum să verifice eficiența cheltuirii acelor fonduri.

Desigur veți spune, iar Nelu Tătaru și Lucian Timofticiuc. Din păcate trebuie să recunoaștem că modul brutal, discreționar, în care acest cuplu a reușit să domine membrii organizațiilor PNL din comunele județului, a fost eficient până în prezent. Din punctul lor de vedere.

Zilele acestea mai mulți lideri din organizațiile PNL din comune, au fost sunați de Lucian Timofticiuc care, pe un ton prietenesc, le-a explicat că ar trebui să-și schimbe opțiunea și să-l voteze pe ”dom ministru”. Discuțiile au fost ceva de tipul ”Ca să fie bine, să nu fie rău!”.

Sunt bucuros că tot mai mulți membri ai organizațiilor au început să prindă curaj și i-au spus domnului Timofticiuc să-și vadă de treabă, întrucât nu este membru PNL. Ar fi acceptat să poarte o discuție cu domnul Tătaru.

În prezent, sub conducerea lui Nelu Tătaru, nu contează ce ar vrea majoritatea membrilor unei organizații PNL, de exemplu comunale. Avem exemple recente când reprezentanții lor au fost, pur și simplu, desconsiderați de apropiații lui Nelu Tătaru.

Îmi doresc să avem tăria să reacționăm și să respingem astfel de situații anormale pentru PNL Vaslui, și să insistăm ca această campanie să fie una corectă, dusă pe bază de argumente și angajamente de către și între membrii PNL. Voi lupta pentru ca, împreună cu dumneavoastră, să facem să conteze  voința liber exprimată a  majorității membrilor PNL Vaslui”, este replica lui Arcăleanu, publicată pe rețelele de socializare.

3 thoughts on “ACUM Cutremur în politica locală! ”Tătaru și-a dorit ca Buzatu să câștige la alegerile pentru președinția CJ, din anul 2020”!

  1. Marius sa treci pe la Big sa.ti iei lingurite noi, macar atat.
    App, de acum ai sa fii mereu in afara locurilor bune…., cu cine te .ai aliat cu ala sa joci

  2. Cum as putea crede că un lider politic de importanta națională si-ar sabota propriul partid. Riscul este imens. Dacă nu îți iese planul atunci tu dispari definitiv din scena politică. Nu cred că Dl Tătaru a făcut așa ceva. Îmi pare rau însă cu scenariul asta Dl Arcaleanu se sinucide politic. Dacă tăcea mai avea o șansă…așa PNL o sa aiba alt candidat la alegerile viitoare 🙂

  3. Își saboteaza proprii oameni si o pot confirma zeci de membri pnl cu funcții importante : primarul barladului de exemplu, consilieri locali, viceprimari, presedinti de organizații locale. Intrebati-l pe Boroș ce a patit in campanie cu idolul vostru Tataru daca nu-l credeti pe Arcaleanu, pe candidatii la primarie de la Murgeni, Perieni, si asa mai departe

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: