Tătaru, prins cu ocaua mică la Bârlad! Încalcă flagrant Statutul Deputaților și Senatorilor! Miroase a incompatibilitate!

Aflat în război cu tot PNL-ul de la Bârlad – mai puțin Onofrei, care a primit un post de subprefect pentru poziția ghiocelului, la care apelează zi de zi! – Tătaru s-a gândit să-și facă un cabinet parlamentar independent. Independent, de cine? De colegii săi liberali, pe care cam dorește să-i mazilească din funcții, de mai iese o dată președinte.Unde s-a gândit Tătaru că ar fi bine de deschis acest cabinet, la Bârlad? În fosta alimentară cu cârnați de Pleșcoi a lui Onofrei, devenită între timp locație pentru proiecte de succes.

Dar, ceea ce nu știe Tătaru este că acțiunea sa îi poate aduce o incompatibilitate, pentru că legea este călcată în picioare de fostul ministru.

Conform articolului 18 din statutul parlamentarilor români “este interzisă folosirea numelui însoţit de calitatea de deputat sau de senator în orice acţiune publicitară privitoare la orice societate reglementată de Legea nr. 31/1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, financiară ori industrială sau altele asemenea cu scop lucrativ”. Ce caută afișul de cabinet parlamentar lângă reclamele de succes de la firma lui Onofrei?

Reacția deputatului PSD de Vaslui, Adrian Solomon: ”Pe lângă apă și cafea vei primi și un proiect cu valoare de undiță”

”În sfârșit Ai cu cine!

Dacă mai aveați vreun semn de întrebare cu cine trebuie să lucrați pentru accesarea fondurilor europene, vă luminează dl Tătaru.

După cum vedeți, și-a plasat firma biroului parlamentar în mijlocul ofertei generoase și plină de expertiză (sanchi) a firmei lui Garincea. După ce a manevrat ca un dribleur de avengură (sic!) spațiul, respectiv dându-i craci lui Vrânceanu și apoi expulzând ditamai PD-L-ul din locație, Onofrei a încercat să vândă cârnați, iar din mai 2020 și-a făcut firmă de consiliat viitori antreprenori, actuale UAT-uri și pe mulți alții în minunata lume a fondurilor europene, PNNR-uri et cetera.

Deputatul măștilor neconforme s-a gândit că e o mișcare bună să pună umărul la urnirea firmei pentru că vin banii peste noi și n-or ști primarii și patronii de unde să ia lumina pentru bezna PNRR. Așa că tânăra firmă ce a reușit într-un an să facă doar datorii, cam 3500 lei si -2697 lei profit net, are mai nou un susținător ce stie mânui bisturiul, iar proiectele vor avea o precizie chirurgicală și o rată de succes mai mare ca la o apendicită sau unghie încarnată.

Năvălește popor în audiență! Pe lângă apă și cafea vei primi și un proiect cu valoare de undiță cu care să pescuiești ceva fonduri europene. Dacă nu-ți va ieși cu UE, poți totuși rămâne cu carasul.

Întrebarea noastră este cum se împacă publicitatea lui Tataru cu prevederile art.18 din legea 96/2006 privind Statutul Deputaților și Senatorilor? Art 18 se numeste Interdicția publicitară. Alo! Parchetul? Cât e parchetul?”, a comentat deputatul bârlădean Adrian Solomon.

2 thoughts on “Tătaru, prins cu ocaua mică la Bârlad! Încalcă flagrant Statutul Deputaților și Senatorilor! Miroase a incompatibilitate!

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: