Uite cine a vrut să fie director la CJAS Vaslui, dar a luat 2,4! A cochetat cu PNȚCD și PDL, cu ani în urmă!

Examenul pentru ocuparea postului de director al Casei Județene de Sănătate s-a dovedit o nucă imposibil de spart pentru candidații vasluieni. Astfel, la examenul din 16 iunie, candidatul pentru Casa Județeană de Sănătate Vaslui a obținut doar 24 de puncte din maximul de 100 și a fost respins. Nota obținută l-a clasa pe candidat pe penulitmul loc, notă mai mică obținând cel de la Suceava, cu 22 de puncte.

Chiar dacă nimeni nu vorbește despre identitatea celui care a candidat pentru funcția de director la una dintre cele mai importante instituții din județ, sursele Vasluianul.ro spun că acesta este un mai vechi membru al Partidului Democrat Liberal, plecat din Vaslui în urmă cu patru ani, Costănel Toderiță, actualmente, broker de asigurări.

În vremea cât țărăniștii au fost la conducere, până în 2000, a fost director la actuala Agenție pentru Protecția Mediului. După ce a plecat de la APM, a fost director la BCR și Astra Asigurări, în Vaslui. De patru ani, s-a mutat la Iași, ca mai toți vasluienii… Politic, se spune că ar fi cochetat cu țărăniștii, a trecut la PDL, după care, acum, spun sursele noastre, ar fi la USR Iași.

~n asemenea, condiții, Marius Arcăleanu va rămâne la șefia CJAS Vaslui până la organizarea unui nou concurs.

„Eu am un contract pe 3 ani astfel că voi rămâne la conducerea Casei de Sănătate până când se va organiza un nou concurs și va exista și un candidat care să ia notă de trecere”, a spus Arcăleanu.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: