DOCUMENTE Tătaru încasează o lovitură în plin de la PNL București! Orban anunță că alegerile de la Bârlad nu pot fi anulate de conducerea PNL Vaslui!

Președintele PNL Vaslui, Nelu Tătaru, a încasat o lovitură zdravănă în orgoliul personal, după ce, de la sediul central al partidului, a sosit un document semnat de Ludovic Orban, prin care se arată că nu pot fi anulate alegerile de la PNL Bârlad doar pentru că așa vrea Tătaru și camarila sa de partid.

”Conform Statutului PNL, singurul organism care poate înregistra o contestație privind organizarea alegerilor și încălcarea eventualelor drepturi ale membrilor de partid este CURTEA DE ARBITRAJ sau COMISIA (TERITORIALĂ) DE ARBITRAJ. La fel, singurul organism care poate dispune anularea alegerilor și reluarea procedurii alegerilor este CURTEA DE ARBITRAJ sau COMISIA (TERITORIALĂ) DE ARBITRAJ”, anunță Orban, după ce Tătaru a decis, cu de la sine putere, anularea alegerilor și convocarea altor alegeri pentru ziua de 22 iunie.

Având în vedere toate cele menționate mai sus, hotărârea CCL Bârlad, privind alegerea organismului de conducere local își produce toate efectele juridice legale și statutare, până la anularea acesteia de către Curtea de Arbitraj a PNL, printr-o hotărâre de arbitraj definitivă”, scrie Orban (foto), în documentul oficial înaintat atât la sediul PNL județean, în atenția lui Tătaru, personal, cât și la organizația PNL de la Bârlad.

Este o primă lovitură dură încasată de liderul-dictator al PNL Vaslui, care credea că poate încălca toate regulamentele partidului, convocând o nouă ședință de alegeri la Bârlad.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: