AUDIO Iată de ce se bate Tătaru pentru postul de președinte PNL Vaslui! Primar liberal: ”Nu vă fie teamă, dl. Tătaru va fi din nou ministru! Este în echipa dlui Cîțu, îl va pune MINISTRU!”

Episod interesant petrecut la ședința biroului local PNL din comuna Tăcuta. Primarul liberal Florin Ionel, unul dintre apropiații liderului PNL Nelu Tătaru, a vorbit despre viitorul actualului deputat, cel care nu se mai satură de putere și mai vrea un mandat de președinte la PNL Vaslui.

O declarație surprinsă de unul dintre participanți, din care aflăm adevăratul motiv al luptei pe care Tătaru o duce cu organizațiile PNL din teritoriu. Florin Cîțu i-a promis că, dacă îl ajută să ajungă președintele PNL, îl va pune din nou ministru la Sănătate. De asta, toată nebunia declanșată de liderul actual al liberalilor cu organizațiile din tot județul.

”Vă promit că o să ajungă din nou ministru! Se așează lucrurile la București, da? A fost o chestie de conjunctură, a fost o chestie de negociere politică, la care USR-ul a cerut Ministerul Sănătății. Dar, după cum se vede, cam nu știu ce să facă cu el. Când a plecat de acolo dl. ministru Tătaru, le-a lăsat un grafic, ce trebuie făcut, pentru următorii ani.

Nu s-a făcut nimic, din graficul pe care l-a lăsat acolo! Dar, sperăm să ajungă înapoi ministru. El va merge cu susținerea dlui premier, dl. Florin Cîțu, este în tabăra lui, este în echipa dlui Cîțu, și chiar va fi așezat bine, acolo, va fi poziționat bine. Să aveți încredere în ce vă spun”, a spus primarul PNL al comunei Tăcuta.

ÎNREGISTRAREA AUDIO A SEDINTEI PNL DIN COMUNA TACUTA

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: