DOCUMENT Apel către liberalii bârlădeni! Nu vă prezentați astăzi, la puciul lui Nelu Tătaru, alegerile din 16 iunie sunt LEGALE!

Conducerea PNL Bârlad, desemnată LEGAL la alegerile organizate în cursul săptămânii trecute, alegeri contestate ulterior şi invalidate de conducerea Organizaţiei Judeţene a partidului, a cerut, luni, tuturor membrilor de partid din Bârlad să nu se prezinte astăzi, pe 22 iunie, la noile alegeri.

Membrii Biroului Politic al PNL Bârlad, în frunte cu preşedintele desemnat, Dumitru Boroş, primar al municipiului Bârlad, susţin că, de fapt, alegerile desfăşurate pe data de 16 iunie au fost corecte şi s-au derulat în legalitate, prezentând ca susţinere un document semnat de preşedintele PNL, Ludovic Orban – document prezentat și de Vasluianul.ro în ediția de ieri – în care se precizează că invalidarea scrutinului a fost făcută fără respectarea statutului partidului, potrivit căruia singurul organism ce se poate pronunţa cu privire la validitatea alegerilor este Curtea de Arbitraj.

„Referitor la informaţiile apărute în spaţiul public, prin care se încearcă dezinformarea membrilor PNL Bârlad şi a simpatizanţilor, vă aducem la cunoştinţă că în data de 16.06.2021, în perfectă legalitate, a avut loc şedinţa de alegeri de nivelul Organizaţiei PNL Bârlad, preşedinte, vicepreşedinţi, membri, trezorier. Cei care cred în valorile liberalismului, rugăm să nu dea curs solicitării de a participa la un simulacru de şedinţă convocată ilegal. PNL Bârlad este organizaţia cu cele mai bune rezultate din judeţ, la nivelul municipiilor şi oraşelor, obţinute la alegerile locale şi parlamentare. Pentru a putea susţine în continuare proiectele domnului primar şi ale consilierilor liberali, avem obligaţia morală de a face front comun în toate demersurile. Nu vă prezentaţi marţi, 22.06.2021, la adunarea convocată ilegal de către unele persoane care nu susţin interesele Organizaţiei PNL Bârlad şi ale municipiului Bârlad

Semnat de:

Boroș Dumitru

Bîca Iulian

Ifrim Carmen Dima

Florin Palade

Pasat Ionel

Luca Liviu

Roman Valentin

Popa Mioara

Zugravu Mihai

Arion Culita

Mardare Iulian

Arghirescu Constantin

Stoian Vlad Alexandru

Bozianu Mihai

Ferlovici Florin

Blaga Razvan Ionut

Ionut Andrei

Carmen Bularda

Racovita Ioan

Daranga Catalin”, se arată într-un comunicat de presă transmis de PNL Bârlad pe pagina de Facebook a organizaţiei.

La alegerile de pe 16 iunie s-au înscris în cursa pentru şefia organizaţiei bârlădene primarul municipiului, Dumitru Boroş, şi Iulian Groza. Boroş a obţinut 88 de voturi, Groza a fost votat de doi membri de partid, iar două voturi au fost nule. Ulterior, alegerile au fost contestate, invocându-se faptul că pe convocator nu au fost trecuţi anumiţi membri PNL.

IATĂ DOCUMENTUL CARE CERTIFICĂ FAPTUL CĂ ALEGERILE DE LA BÂRLAD SUNT LEGALE, DOCUMENT SEMNAT DE PREȘEDINTELE PARTIDULUI, LUDOVIC ORBAN

One thought on “DOCUMENT Apel către liberalii bârlădeni! Nu vă prezentați astăzi, la puciul lui Nelu Tătaru, alegerile din 16 iunie sunt LEGALE!

  1. Domnu’ ziarist stiti sa faceti diferenta dintre maculatura si hartie igienica? E cam acelasi lucru cu diferenta dintre opinia personala a lui LUcivid, care nu are nicio conscinta juridica, in paralel cu deciziile COCON, care sunt general obligatorii pentru tot PNL!!!

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: