A venit VARA! Ești în căutare de distracție și nu știi unde să mergi? PISCINA MOFT by MIRA s-a deschis pentru tine!

Se anunță zile superbe de plajă, dragi prieteni!, este mesajul piscinei MOFT by Mira, o destinație de vacanță incendiară pentru mii de vasluieni.

Așadar, e perfect să petreceți la piscina MIRA by Moft, la pensiunea Mira. Acolo, sub tutela Zeului Soare, locația pune la dispozitia invitaților săi un mediu plăcut și relaxant, prevăzut cu 250 de șezlonguri, umbrele, 16 baldachine, 30 de paturi de zi, unde vă puteți bucura, fără griji, de soarele verii.

”Iar dacă soarele devine prea dogoritor pentru clienții „MOFT”, oferim un suflu de răcoare, printr-o varietate de băuturi exotice, de la limonade, freshuri, cocktailuri și alte elixiruri care vă vor menține revigorat toată ziua.

Toate acestea, doar în locaţia care detine echilibrul perfect de Apă, Soare și Răcoare!

MOFT by Mira‼️ Pensiunea MIRA‼️

Stiți că e obligatoriu rezervare deoarece numărul șezlongurilor este limitat”, este mesajul celor de la Piscina MOFT by Mira.

Dispunem de piscine moderne atât pentru adulți, cât și pentru copii. Fie că doriți să stați la plajă sau să vă îmbunătățiți tehnica de înot, suntem siguri ca la noi veți aprecia atenția la detaliu care a fost pusă in realizarea acestei oaze de relaxare și distracție.

Printre atracțiile principale de la PISCINA MIRA vă putem dezvălui:

– piscină modernă pentru adulți

– piscină modernă pentru copii

– baldachin

– terasă

– șezlonguri confortabile

– umbrele

– cabine de schimb, dușuri

– bar & grill

– gama larga de răcoritoare

– cocktail-uri

– locuri de parcare

Programul de funcţionare al Piscinei MIRA este de luni până duminică, în intervalul orar 08:00 – 19:30 cu excepţia cazurilor în care în cadrul complexului se desfăşoară evenimente private. În afara orelor de program accesul în incinta clubului este strict interzis.

Tarifele practicate de Piscina MIRA 

LUNI-JOI – ADULȚI – 20 lei 

VINERI-DUMINICA – ADULȚI – 30lei

COPII 10 lei LUNI-DUMINICĂ

Poti rezerva telefonic:

☎️ (0769) 003 367

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: