Arestat pentru evadare dupã ce nu a respectat prevederile arestului la domiciliu

Pe numele unui bãrbat în vârstã de 30 de ani, din comuna Puscasi a fost emis mandat de arestare preventivã, pe o perioadã de 30 de zile. Acesta este cercetat sub aspectul sãvârsirii infractiunii de evadare, întrucât nu a respectat prevederile mãsurii preventive a arestului la domiciliu.

În urmã cu câteva zile, politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui au desfãsurat o actiune pe raza judetului Vaslui, în cadrul cãreia au verificat mai multe persoane fatã de care a fost dispusã mãsura preventivã a arestului la domiciliu.

Cu aceastã ocazie, politistii au constatat faptul cã una dintre persoanele vizate, un bãrbat de 30 de ani, din localitatea Teisoru, comuna Puscasi, a pãrãsit fãrã drept imobilul la care s-a stabilit executarea respectivei mãsuri preventive. Anterior, bãrbatului i-au fost aduse la cunostintã modificãrile legislative privind monitorizarea electronicã în cadrul unor proceduri judiciare si executional penale.

În cauzã a fost întocmit dosar penal, fiind efectuate cercetãri sub aspectul sãvârsirii infractiunii de evadare. Ieri, bãrbatul a fost prezentat instantei de judecatã, care a dispus arestarea sa preventivã, pe o perioadã de 30 de zile.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: