Cum a ajuns Tătaru să se lupte cu toată populația Bârladului! Ați ajuns deputat (și) cu voturile bârlădenilor, domnule președinte!

Mascarada de alegeri de la PNL Bârlad, de marți seara, cu un Georgică Vulpe scos din joben de Tătaru, pentru a-l zdrobi pe președintele legal și corect ales, Dumitru Boroș, scoate la iveală un fapt foarte grav. Lovind în Boroș, Nelu Tătaru, președintele PNL Vaslui, demonstrează că este în război deschis cu locuitorii Bârladului, cei care i-au dat votul edilului liberal la alegerile din septembrie 2020. Bârlădenii au votat pro-PNL și anti-PSD, iar Boroș este liderul orașului, președintele de partid, cel care a scris istorie pentru PNL.

La parlamentarele din decembrie 2020, tot bârlădenii au votat masiv anti-PSD și l-au trimis pe Tătaru în Parlament, doar pentru că era liberal. Toată lumea îi spunea deja ”ministrul Covid”, domnia-sa nu vorbea altceva decât despre Covid, cât a fost ministrul Sănătății.

Acum, ce face Tătaru? Le dă cu tifla bârlădenilor și, în goana după scaunul de președinte, sacrifică un oraș întreg, o organizație unită, cu un candidat răsărit de prin cine știe ce grădini politice, un individ care se plângea în decembrie 2020, când a demisionat din PNL, că nu este pus viceprimar. Îl atacă, prin tot felul de gazete, pe primarul Boroș. Tătaru nu are și nu a avut niciodată curajul să iasă public în vreo chestiune mai importantă pentru județ, mereu s-a folosit de legăturile sale cu presa, ca să vorbim deschis. Boroș nu mai este omul bun și providențial pentru oraș, a ajuns peste noapte un mincinos și un prefăcut. Chiar nu înțelegeți că este penibil ceea ce faceți, dle Tătaru?

Iată ce posta, ironic, un ziar local, în 17 decembrie 2020 – același ziar care acum îl ridică în slăvi pe autoproclamatul președinte PNL Bârlad! – despre Vulpe, un fel de lider transnistrean în partidul din care a demisionat:

Luptele pentru fotoliul de viceprimar al Bârladului sunt dure și, iată, se lasă cu demisii! Georgică Vulpe spune că a muncit în campanie, a muncit și în patru ani de mandat (2016-2020) și i s-ar cam cuveni fotoliul de viceprimar. Numai că, dacă ar fi muncit mai cu spor și el, dar și alții, indiferent de vârstă, ar fi trebuit să fie o „locomotivă” și să tragă pentru a avea o majoritate confortabilă în CLM”.

Adică, în decembrie 2020, acest Vulpe era un frustrat, care pleca din partid pentru că nu a primit postul de vice, deși nu muncise îndeajuns în campanie, iar acum este un mare lider politic al Bârladului? Jenant, ar trebui să vă uitați în ochii bârlădenilor, când faceți astfel de jocuri politice, pentru că locuitorii acestui mare municipiu s-au cam săturat de fițele dvs!

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: