Primarul Ciupilan dã peste nas contestatarilor sãi si continuã investiiile în Husi! Sunt șantiere în tot orașul, anunță edilul!

Lansat în campania electoralã, programul de dezvoltare al municipiului Husi a fost contestat si criticat de contracandidati si multi din contestatarii sãi spuneau cã nimic nu este realizabil si cã este doar propagandaã electoralã. Dupã mai bine de un an de la acele timpuri, primarul Ioan Ciupilan poate iesi în fata husenilor si sã le spunã cã tot ceea ce a propus în campania sa electoralã nu sunt doar vorbe si cã multe dintre ele au început deja sã se realizeze. Astfel, în orasul dintre vii au ajuns aproape de final lucrãri de modernizare a infrastructurii rutiere din cartierele Dric 2 si 3.

“Lucrãm si construim în continuare. Modernizãm strãzi, cinematograful din Husi, clãdirea primãriei. Începem sã modernizãm scoli sI dorim sã construim un teatru de varã. Într-un cuvânt, continuăm programul de dezvoltare al municipiului Husi, acel program pe care toatã lumea îl considera doar electoral.

Cu toate acestea, suntem aproape de finalizarea modernizãrii cartierului Dric 3. Au mai rãmas douã strãzi ce trebuiesc scoase la licitatie. Modernizarea lor este fãcutã cu bani europeni obtinuti prin GAL. Si cartierul Dric 2 este aproape de finalizare, în ceea ce priveste modernizarea strãzilor. În acest caz, modernizarea a fost continuatã din fonduri proprii, dupã ce noua guvernare a tãiat sursa de finantare.

De fiecare datã am spus cã cetãtenii Husului nu întreabã primarul ce partid este la guvernare. Cetãtenii întreabã dacã ceea ce am spus cã vom face, se va si realiza. Astfel, pot spune acum cã, în sfârsit, au început lucrãrile de reabilitare a cinematografului Dacia chiar dacã nu a fost usor sã obtin finantare. Mai mult, dupã semnarea contractului, am mai asteptat jumãtate de an, sã treacã alegerile, apoi sã obtinem finantarea”, spune Ioan Ciupilan, primarul municipiului Husi.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: