Un tânăr din Pușcași a evadat de acasă, deși era arestat la domiciliu! Acum, se odihnește după gratii!

Pe numele unui bărbat în vârstă de 30 de ani, din comuna Pușcași, județul Vaslui, a fost emis mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile. Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare, întrucât nu a respectat prevederile măsurii preventive a arestului la domiciliu.

În ziua de 19 iunie 2021, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui au desfășurat o acțiune pe raza  județului Vaslui, în cadrul căreia au verificat mai multe persoane față de care a fost dispusă măsura preventivă a arestului la domiciliu.

Cu această ocazie, polițiștii au constatat faptul că una dintre persoanele vizate, un bărbat de 30 de ani, din localitatea Teișoru, comuna Pușcași, a părăsit fără drept imobilul la care s-a stabilit executarea respectivei măsuri preventive.

Anterior, bărbatului i-au fost aduse la cunoștință modificările legislative prevăzute de Legea nr. 146/2021 privind monitorizarea electronică în cadrul unor proceduri judiciare și execuțional penale.

În cauză a fost întocmit dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare.

         La data de 22.06.2021, bărbatul a fost prezentat instanței de judecată, care a dispus arestarea sa preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: