Hotul bârlãdean prins cu douã televizoare sub brat îsi va afla pedeapsa în arestul preventiv

Arestat dupã ce a fost prins în flagrant de politistii bârlãdeni în timp ce iesean din casa unei victime cu douã televizoare, bârlãdeanul Cornel Andrei Saim îsi va afla pedeapsa dupã gratii, în arest preventiv. Magistratii Curtii de Apel Iasi au decis prelungirea mandatului de arestare preventivã cu încã 30 de zile. Decizia este definitivã.

Saim a fost arestat la începutul acestui an de cãtre politistii bârlãdeni. Astfel, în data de 11 ianuarie, ora 09.20, un echipaj de politie din cadrul Biroului de Ordine Publicã al Politiei Municipiului Bârlad a depistat, în flagrant, un bãrbat  ce sustrãgea  douã  televizoare dintr-o locuintã situatã pe strada Gh. Marinescu, din municipiul Bârlad. 

Mai exact, Cornel Saim  a fost  surprins de politisti când pãrãsea casa, care în acel moment nu era locuitã, cu douã televizoare în brate. Când a dat cu ochii de politisti, acesta i-a îmbrâncit si a luat-o la fugã.

Dar  nu a fugit decât vreo 400 de m, dupã care politistii l-au prins.  Prejudiciul  cauzat,  în  valoare  de 7000 de lei, a fost recuperat integral si restituit persoanei vãtãmate.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: