Consilierii PSD din Bârlad l-au dat în judecată pe primarul Boroș! ”Aiasta nu se poate, Bouroș!”, spun aleșii locali

Scandalul parcărilor cu plată din Bârlad se mută în instanță. Grupul consilierilor PSD din CLM Bârlad a înregistrat pe rolul Secției de contencios administrativ și fiscal a Tribunalului Vaslui o cerere de chemare în judecată a Consiliului Local Municipal Bârlad și a UAT Bârlad, prin primar Dumitru Boroș, pentru anularea HCLM nr.71/2021 privind aprobarea Regulamentului de atribuire și folosire a locurilor de parcare în parcările de reședință din mun. Bârlad și a HCLM nr.123/2021 privind aprobarea achiziționării de servicii juridice și consultanță juridică, asistență și reprezentare în instanță, în toate fazele procesuale, în litigiile de natură civilă sau penală, prezente sau viitoare, referitoare la obiectivul “Construire centru medical D=P+4E”, situat în Bârlad, strada Republicii nr. 300.

”Convinși de justețea cauzei noastre asigurăm cetățenii bârlădeni că nu scopul, fondul acelor hotărâri este greșit, ci calea aleasă de inițiator, Bouroș și majoritatea PNL-USR este greșită.

Finalitatea unor astfel de demersuri nu trebuie să fie satisfacerea unor mofturi a celor cu bani sau putere la un moment dat, ci doar rezolvarea generală a unei probleme foarte foarte mari – problema parcărilor din Bârlad.

În loc să facă altele noi, primarul vrea să ia bani de la unii și amenzi de la alții.

Aiasta nu se poate, Bouroș!”, spun inițiatorii.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: