Mai aveți vouchere de vacanță nefolosite și intenționați să plecați în concediu? Sfaturi de ULTIMĂ ORĂ de la specialiștii în turism din Vaslui!

Au început vacanțele, iar multă lume își face planuri de călătorie. Este momentul în care turiștii își fac calculele, inclusiv din punct de vedere financiar.

”Pentru cei care încă mai au vouchere de vacanță, agenția de turism OTT Vaslui vă invită să le folosiți într-un mod cât mai util, mai ales că prin Hotărâre de Guvern folosirea voucherelor de anul trecut sau cele rămase din 2019, cele cu valabilitate până după 1 martie 2020, este prelungită pentru întreg anul 2021.

Datorită faptului că sectorul Horeca, inclusiv agențiile de turism, au străbătut o perioadă nemaiîntâlnită pe plan mondial, mare parte dintre agenții, aproximativ 70%, s-au închis în această perioadă. Agenția OTT Vaslui a trecut peste acest declin economic, fiind pregătită să ofere turiștilor orice informație au nevoie.

MIHAI BUMBU, Manager general OTT Vaslui

Voucherele de vacanță pot fi folosite în turismul intern, fie pentru concediile de odihnă sau la tratamente, în deplasări pe circuite diverse, gen 2 zile în Bucovina, 2 zile Maramureș, 2 zile Transilvania, 2 zile Clisura Dunării, sejur în Delta Dunării, în excursie, pe Litoralul Românesc, tratamente în cele 39 de stațiuni balneoclimaterice, pe categorii diferite de afecțiuni (cardiovasculare, digestive, ginecologice, reumatismal, nevroze etc).

Menționăm că specialiștii de la OTT Vaslui vă stau la dispoziție cu sfaturi, având sfaturi și soluții pentru tot ceea ce-și doresc turiștii, cu relații în toată țara, relații câștigate și păstrate în timp. Garantâm calitatea serviciilor, precum și seriozitatea și profesionalismul specialiștilor noștri”, spune ec. Mihai Bumbu, managerul general al agenției OTT.

Bumbu a mai precizat că voucherele care s-au decontat, iar banii au intrat în conturile OTT, sunt la dispoziția celor care își planifică în această perioadă concediile de odihnă sau care doresc să meargă la tratament, funcție de cum dorește fiecare turist: o săptămână la mare, decadă balneară etc. Se poate, funcție de dorința turistului, ca acești bani să intre într-o fișă-cont, iar suma să fie cheltuită pe anumite momente festive.

”Pentru cei cărora suma de pe voucher nu le ajunge să acopere tot concediul sau plecarea la tratament, putem să-i anunțăm că pot achita cu cardul sau cash suma integrală, până la plecare. Menționăm că agenția dispune de POS, atât în lei, cât și în valută, mai ales că sunt și persoane care au vouchere trimise pe carduri.

Pentru orice altă informație, turiștii ne pot solicita date la 0235/318813, 0744/847658, mail ottvs@yahoo.com sau pot intra pe pagina de Facebook, Agenția OTT, acolo de unde pot afla multe detalii și idei de vacanță”, a mai spus managerul Mihai Bumbu.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: