Primarul Bârladului a inspectat lucrările la șoseaua de centură! Mici întârzieri, care vor fi recuperate, spune edilul Dumitru Boroș

Primarul Municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, informează că lucrările la viitoarea variantă de ocolire a Bârladului sunt executate în procent de 25%, cu întârzieri minore, cauzate de pandemie și de vremea nefavorabilă din ultima perioadă de timp.

„Se lucrează în ritm susținut pe variantă, dar în mod deosebit la salteaua de balast de la km 0 + 600 metri până la km 0 + 700 metri, la structura podurilor, la pasajul căilor ferate și la structura de saltea balast a altor sectoare.

Important este că echipele sunt mobilizate în teren și lucrul continuă în ritm susținut la cel mai important obiectiv al Bârladului. Sunt, din câte am înțeles, ceva întârzieri, dar acestea vin, fie din pricina perioadei de pandemie, fie din cea a vremei potrivnice din ultima lună.

Nu e o problemă care nu poate fi depășită și credem că în cel mai scurt timp întârzierile vor fi recuperate fără probleme. Informarea continuă a bârlădenilor este o obligație pe care ne-am asumat-o încă de la început, pentru a elimina orice mit lansat în spațiul public de către scepticii de serviciu”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: