Primarul municipiului Huși, Ioan Ciupilan, a îngenuncheat în fața drapelului național! Momente emoționante, în această dimineață!

Sursa foto: Husi, Orasul dintre vii

Ziua Drapelului Naţional este marcată în fiecare an, la 26 iunie, fiind instituită prin Legea 96/1998. Cu acest prilej, în Capitală şi în toate municipiile reşedinţă de judeţ, sunt organizate ceremonii publice de înălţare a Drapelului Naţional.

De asemenea, sunt organizate ceremonii militare specifice, în cadrul unităţilor Ministerului Apărării Naţionale şi ale Ministerului de Interne, manifestări cu caracter evocator consacrate istoriei patriei.

La Huși, sâmbătă dimineață, primarul municipiului, ing. Ioan Ciupilan, a participat la manifestările dedicate acestui important eveniment pentru românii de pretutindeni. Emoționat, edilul a îngenuncheat în fața drapelului național, pe care l-a sărutat, ca semn al respectului și prețuirii acestui simbol național. Ciupilan a dat onorul gărzii de militari, de la Batalionul din municipiul Huși.

”Pentru mine, ca și pentru toți hușenii, este o zi specială, în care ne amintim de sacrificiile înaintașilor noștri. Port mereu în suflet tricolorul românesc, oriunde aș merge în lume”, a spus primarul Hușului, la momentul festiv.

Zeci de hușeni au participat la festivitățile dedicate Zilei Drapelului Național.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: