Deputatul Botez, reconfirmat în funcția de președinte USR-PLUS Vaslui! Prefectul Lăudatu nu este nici măcar vicepreședinte!

Sâmbătă, 26 iunie, au avut loc alegeri interne în cadrul Filialei Județene a USR PLUS Vaslui pentru alegerea conducerii în urma fuziunii dintre partidele USR și PLUS. La aceste alegeri s-au prezentat 114 delegați, din 153 cu drept de vot, din cele 52 de filiale USR PLUS din județul. Vaslui.

Președinte pentru un mandat de 4 ani a fost ales deputatul Botez Mihai Cătălin. Forul decizional județean este completat de 20 de persoane: 5 vicepreședinți și alți 15 membri cu drept de vot.

”Sunt mândru de ceea ce USR PLUS a realizat la Vaslui până acum și se vede o evoluție de la an la an. Sunt conștient însă și de greșelile pe care le-am făcut, fiind mai noi în politică, dar ne corectăm și evoluăm constant pentru a servi interesul cetățenilor.

Județul Vaslui nu mai trebuie să fie la coada clasamentelor și vasluienii toți trebuie să creadă în potențialul nostru de a fi un județ în care să duci o viață decentă din munca cinstită. Trebuie doar să învățăm să comunicăm mai bine și să cooperăm mai mult. USR PLUS la Vaslui va munci pentru a reclădi încrederea dintre oameni și pentru o dezvoltare pe toate planurile a județului Vaslui așa cum o merită”, a declarat Mihai Botez.

Cei 5 vicepreședinți, în ordinea voturilor primite, sunt: Bîicu Dănuț, Vintilă Ana-Maria, Cadăr Virgil, Afteni Mitică, Mîndru Cătălin Emil.

Cei 15 membri cu drept de vot sunt următorii: Bîicu Mihaela Vica, Brânză Andrei Dan, Vintilă Dorin Ionuț, Ciobotaru Ovidiu Cătălin, Silitră Alin, Popa Sorin, Hordilă Ciprian Marian, Ifrim Alexandru Gabriel, Haba Dănuț, Guzganu Gheorghiță, Rășcanu Dumitru, Chindriș Florin, Lazăr Gina, Luncanu Cătălin Costel, Vârlan Felix.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: