PE SURSE: Ce urmează pentru deputatul Polak, după ce-l va alege pe Tătaru președinte la PNL! Va fi o mare surpriză în 2024!

Sunt trei candidați pentru șefia PNL Vaslui, este un lucru cunoscut de acum. Fostul candidat PNL la președinția CJ Vaslui, Marius Arcăleanu, primarul municipiului Bârlad, Dumitru Boroș, și președintele în funcție, deputatul Nelu Tătaru. Ultimul din listă, fostul ministru Tătaru, pare să-și fi aranjat jocurile de culise și atrage de partea sa tot mai mulți lideri de organizații locale, cu promisiuni de fonduri, dacă ajunge Cîțu președintele PNL.

Ceea ce puțină lume știe, și despre care se vorbește prin diverse unghere ale partidului, ar fi ce urmează să se întâmple, după ce Tătaru va fi reales președinte al PNL Vaslui. Conform unor surse care doresc să rămână anonime, s-ar pregăti excluderea unor consilieri județeni, a unor primari care îl înfruntă acum pe față pe Tătaru, dar și o surpriză de proporții. Sursele Vasluianul.ro spun că, după realegere, Tătaru ar urma să-l promoveze pe Robert Vlada, ca lider de organizație și candidat PNL la Primăria Vaslui și Parlamentul României, în 2024.

Se mai spune că Tudor Polak va fi din ce în ce mai marginalizat, iar în 2024 nu va mai fi pe lista de la Parlament, pentru că primele poziții eligibile vor fi ocupate de Nelu Tătaru, Robert Vlada – soțul verișoarei Mihaela Vlada, directoarea DSP – și Daniel Onofrei. De altfel, acum, sub oblăduirea lui Tătaru, Vlada a fost promovat ca președinte al Asociației Oamenilor de Afaceri din PNL Vaslui, un prim semn pentru favorurile de care se va bucura mai târziu, după ce-l va înlocui pe Polak.

”Este absolut incredibil ce se petrece acum în PNL Vaslui. Cu vreo doi ani în urmă, Tătaru se plângea că este singur în PNL Vaslui, că nu-l ajută nimeni și nu vin oameni buni, care să fie alături de el, iar acum toți îl lingușesc, vor funcții și se trădează pentru un ciolan”, spune un liberal, scârbit de situația actuală din organizația PNL Vaslui.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: