Un mort și trei răniți grav în accidentul de la Rădeni! O manevră inexplicabilă, cauza dezastrului

Din primele cercetări a reieșit faptul că accidentul soldat cu victime de la Rădeni a avut drept cauză o manevră greșită a unuia dintre șoferii implicați. Acesta ar fi ieșit din drumul dinspre Tulești, în drumul național, cu sens spre Bârlad. Și-a dat seama că ar fi trebuit să meargă în sens invers așa că a oprit în mijlocul șoselei și a vrut să întoarcă. În acel moment a fost izbit de celălalt autovehicul care circula regulamentar.

A urmat apoi intervenția punctului de lucru Ivănești din cadrul Detașamentului de pompieri Vaslui cu o autospecială de stingere cu apă și spumă echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare și un echipaj specializat.

La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite două  autovehicule avariate, scoase în afara carosabilului (un autoturism și o autoplatformă), precum și patru victime, dintre care una aflată în stop cardiorespirator. Concomitent cu asigurarea măsurilor PSI, pompierii militari au început manevrele de resuscitare pentru victima aflată în stare de inconștiență. Din nefericire, după aproximativ o oră, victima aflată în stare de inconștiență (bărbat în vârstă de 52 ani), a fost declarată decedată.

Celelalte trei victime, bărbați cu vârste cuprinse între 34 și 43 ani, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, acestea fiind diagnosticate primar, cu traumatisme ale membrelor inferioare, respectiv durere în piept.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: