VIDEO Scandal de GROAZĂ la Bârlad! Înarmat cu două securi, un bârlădean a amenințat forțele speciale ale Poliției și Jandarmeriei!

Un apel la 112 făcut de o femeie, noaptea trecută, a pus pe jar polițiștii și jandarmii din Bârlad. Un bărbat care-și amenința concubina cu toporul a fost reținut de către polițiști și jandarmi, cu mare greutate. În scenele filmate de martori se observă cum persoana turbulentă, cu câte un topor în fiecare mână, discută pe un ton amenințător cu oamenii legii.

La fața locului s-a deplasat o patrulă care a găsit bărbatul în fața blocului unde locuiește, având în mâini două securi. Împreună cu o echipă de jandarmi, polițiștii au reușit să-l imobilizeze pe bărbat și să-l transporte la o unitate medicală pentru evaluare.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie și a fost emis ordin de protecție provizoriu.

Potrivit unor surse, omul era foarte tulburat după ce în urmă cu două săptămâni i-a murit băiatul. Tânărul de 21 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident tragic petrecut la intrarea în Bârlad.

Din cauza vitezei, tânărul a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp de pe marginea drumului. Impactul a fost atât de puternic, încât șoferul a fost proiectat prin parbriz. După câteva zile de spitalizare în stare gravă, tânărul a murit.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: