Barbu, scandal pe marginea legii sexuale în școli! ”Veți arbora drapelul LGBT pe primăria Vaslui, domnule viceprimar USR Mândru?”, tună consilierul local!

0
254

Joi după-amiază, consilierul local PSD Alexandru Barbu a făcut publică o scrisoare deschisă adresată liderilor USR din județ, în special deputatului Mihai Botez și viceprimarului USR de Vaslui, Cătălin Mândru. Un document extrem de critic la adresa a ceea ce se dorește în școli, prin introducerea educației sexuale, inclusiv discuții în rândul copiilor legate de schimbarea de sex, temele homosexuale și alte probleme controversate.

Iată textul scrisorii publice semnată de Barbu, la adresa liderilor USR din județ:

”Domnule deputat Botez,

Sunt consilier local și, mai presus de atât, sunt tată și vă mărturisesc că, în lumina noii legi a educației sexuale, coroborată cu cele mai noi aberații juridice izvorâte din Parlamentul European (la care colegii dumneavoastră au achiesat din plin) nu sunt singurul vasluian care nutrește sentimente de îngrijorare cu privire la eventualitatea ca astfel de indivizi grotești, precum cei din imaginile realizate în țările „evoluate” din Vest, ar putea ajunge să predea ceva (orice) copiilor din școlile vasluiene.I-am adresat zilele trecute o serie de întrebări și colegului dumneavoastră, viceprimar al municipiului Vaslui.

Cu toate acestea, nu am primit un răspuns.

Țin să vă reamintesc, domnule deputat, că sunteți nu doar deputatul acelei felii a electoratului care v-a votat, ci al întregii populații vasluiene. Așadar, aveți obligația morală de a risipi nelămuririle care planează asupra majorității vasluienilor și să ne comunicați care este punctul de vedere al Organizației Județene a USR-PLUS Vaslui vizavi de aceste temeri privind ideologia de gen!Totodată, vă atașez și scrisoarea deschisă conținând întrebările la care domnul Mîndru nu a catadicsit sau nu a avut voie să răspundă. Sau, cine știe, poate nu a găsit nici domnia sa un răspuns.

<<Scrisoare deschisă către viceprimarul USR-PLUS al municipiului Vaslui

Stimate viceprimar,

Trăim vremuri tulburi. Vremuri în care sistemele de valori ale lumii în care trăim par a se da de-a rostogolul. Vremuri în care licărirea de speranță pe care am fost învățați să o căutăm cu privirea spre Apus se dovedește a fi doar un felinar roșu pe o stradă a Sodomei. Cu toate acestea, vremuri în care poporul și-a pus speranța în voi să îl conduceți spre mai bine. Trăim cu toții într-o societate care, deși promite a ne duce pe noi culmi ale progresului, acest progres nu se resimte în viața românilor de zi cu zi, iar popoarele vest-europene în raport cu care ni s-a făgăduit egalitatea se comportă cu noi precum niște frați mai mari care, în loc să își îndemne mezinii să pună mâna pe carte și să fie cuviincioși, îi obligă să deprindă, de la vârste fragede, viciul fumatului sau al scuipatului pe stradă, în numele libertății fără de opreliști.

Trăim într-o lume în care colegii dumneavoastră europarlamentari din USR-PLUS au votat la Bruxelles, cu două mâini, o rezoluție scandaloasă care permite bărbaților să rămână însărcinați sau să își schimbe sexul ori genul, care obligă statele a subvenționa aceste mofturi vremelnice din bugetul asigurărilor de stat (asta în vreme ce canceroșii mor din pricina lipsei decontului pentru transplanturi ori tratamente eficiente), și care obligă copiii să învețe și să accepte aceste anormalități pe care le propovăduiți, încă din grădiniță.Trăim într-o lume în care premierul bărbat al Luxemburgului, alături de soțul său, îl pun la stâlpul infamiei pe premierul Ungariei pentru vina de a legifera, cu mult curaj, ca măcar copiii maghiari să fie protejați de aceste mizerii propagandistice care îi pot lesne dezumaniza.

Pentru că această educație forțată a copiilor noștri se apropie, pe nesimțite, de a deveni o realitate, în numele vasluienilor, doresc să vă adresez o serie de întrebări de bun simț:

1. Ca învățător, ce părere aveți despre predarea către copiii din clasele primare a posibilității de a-și alege singuri identitatea de gen? Veți fi gata să predați dumneavoastră înșivă această ideologie copiilor vasluieni? Veți încuraja părinții să semneze pentru acceptarea participării propriilor copii la aceste cursuri?

2. De ce, atât timp cât colegii dumneavoastră susțin și legiferează în spiritul teoriei pluralismului de genuri, adeziunea USR nu acceptă decât existența bărbaților și a femeilor?

3. Câte genuri există în rândul membrilor organizației USR-PLUS Vaslui și dacă sunteți amabil să ne dați exemple de colegi care își asumă alte identități de gen?

4. Ca viceprimar, ce părere aveți despre inițiativa primarului orașului Munchen de a arbora, pe mai multe clădiri ale municipalității, drapelul LGBT? Ați fi gata, în numele ideologiei de gen, să faceți același gest și la Vaslui? Și, dacă ați face acest gest, ați așeza drapelul-curcubeu pe catarg în locul tricolorului, sau ați propune un proiect de HCL pentru a ridica un al doilea catarg, la același nivel cu cel care poartă, în clipa de față, falnic, drapelul național? Veți săruta, cu același patos, și drapelul LGBT?

Pentru a nu fi acuzat că exagerez, reproduc, mai jos, câteva fragmente din Rezoluția Parlamentului European la care colegii dumneavoastră au achiesat, precum și linkul unde această rezoluție poate fi citită în întregime de cei cu stomacul tare: https://www.europarl.europa.eu/…/A-9-2021-0169_RO.html„Asistența medicală specifică persoanelor trans, cum ar fi tratamentul hormonal și intervenția chirurgicală, să fie accesibilă și să fie rambursată prin sistemele publice de asigurări de sănătate.”

„Întrucât, în anumite circumstanțe, bărbații transgen și persoanele non-binare pot, de asemenea, să rămână însărcinate și ar trebui, în astfel de cazuri, să beneficieze de măsuri în ceea ce privește sarcina și serviciile de îngrijire legate de naștere fără discriminare pe criterii de identitate de gen.””Întrucât educația sexuală cuprinzătoare adecvată vârstei este esențială pentru dezvoltarea abilităților copiilor și tinerilor de a stabili relații sănătoase, egale și sigure, în special prin abordarea rolurilor de gen, a egalității de gen, a dinamicii puterii în relații, a consimțământului și a respectului pentru limite și contribuie la realizarea egalității de gen.”>>

Print Friendly, PDF & Email

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!