Boroș dezminte toate zvonurile false, lansate de candidatura sa! ”Voi candida pentru funcția de președinte PNL Vaslui”, anunță edilul Bârladului

0
204

UN VOT DE ÎNCREDERE… Dumitru Boroș, primarul Bârladului, cel care este ales CORECT și legal președintele organizației municipale PNL Bârlad, va candida vineri la funcția de președinte al organizației județene PNL. Asta, în ciuda tuturor zvonurilor lansate în cursul zilei de astăzi, când anumiți zvonaci au lansat ideea că primarul Boroș se retrage din cursa pentru președinte și va alege postul de prim-vicepreședinte.

”Nu este nimic adevărat, sunt înscris în campania internă pentru postul de președinte al organizației județene și nu mă retrag. Dimpotrivă, merg în fața colegilor mei pentru a le solicita un vot de încredere, pentru că PNL Vaslui are nevoie de liniște și înțelepciune, pentru următorii ani”, a spus Boroș.

Delegații PNL din tot județul vor avea de ales între cei trei candidați: actualul președinte, acuzat de practici dictatoriale, Nelu Tătaru, fostul candidat la CJ Vaslui din partea PNL, Marius Arcăleanu, și primarul Bârladului, Dumitru Boroș. Tătaru este atât de înnebunit după funcția de președinte, încât a pregătit organizații liberale paralele în tot județul, pentru a fi convins că la conferința județeană de alegeri participă doar persoanele agreate de el.

Și o informație de ultimă oră: atitudinea despotică manifestată de Tătaru, inclusiv faptul că nu a făcut nimic pentru județ, i-a atras mulți opozanți în partid, oameni care nu-l mai vor în vârful organizației.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here