Se joacă, vineri, destinul deputatului Polak! SURSE: Orice-ar vota la alegerile de vineri, se pune problema mazilirii sale de la masa puterii!

1
235

Toți liberalii din județ privesc, în aceste ultime ore de dinaintea alegerilor pentru funcția supremă în PNL Vaslui, spre deputatul Tudor Polak, președintele liberalilor din Vaslui. Necopt politic, acesta a făcut o serie de gesturi care au atras furia celor care conduc PNL la nivel de județ: l-a înfruntat inițial pe Tătaru, căruia i-a transmis să-și vadă de organizația lui de la Huși, după care a apărut într-o poză alături de Cîțu, în timp ce organizația condusă de Tătaru votase pentru Orban, iar la final s-a gudurat pe lângă Tătaru, care l-a readus în poziția ghiocelului.

Surse apropiate de Vasluianul.ro vorbesc despre intenția viitoarei echipe de conducere a PNL județean – în cazul în care iese Tătaru – de a-l mazili pe ”trădătorul” Polak din orice funcție, acesta urmând să fie exclus și de pe viitoarele liste parlamentare PNL Vaslui, în 2024. Este tot mai clar că Tătaru nu va uita fronda tânărului deputat și nu-l va ierta, orice-ar vota vineri, spun aceleași surse. Va vota Polak pentru Tătaru? Sau va avea o reacție de ultim moment, spre ceilalți doi candidați?

Până atunci, haideți să vedem ce a postat Tudor Polak, pe un grup intern PNL Vaslui, în urmă cu câteva zile, postare care poate fi interpretată ca un cumul de nemulțumiri al deputatului, care nu își permite să-l înfrunte deschis pe Tătaru.

”Dragi colegi, se pare că Filiala PNL Vaslui este într-o situație cum nu a mai existat vreodată și mă simt nevoit să intervin.

 1. Pentru o clarificare atât eu cât și BPL-ul din municipiul Vaslui am acordat încrederea președintelui în funcție pentru un nou mandat.
 2. Avem o situație la Bârlad care poate avea repercursiuni majore asupra activității întregii filiale pentru viitor având în vedere rezultatele obținute de această organizație.
 3. La Bârlad au avut loc alegeri care trebuiau anulate, deoarece nu a fost permis accesul la vot a tuturor membrilor cu cotizația achitată.
 4. Există se pare o comisie care a anulat și reprogramat alegerile de la Bârlad.
 5. Această comisie nu a fost votată de BPJ și conform statutului PNL nu are dreptul de a anula sau repograma alegeri în organizațiile locale.
 6. Văd din ce în ce mai mulți colegi cu diferite declarații în mass-media locală despre alegerile noastre interne, lucru extrem de dăunător.
 7. Am rămas surprins să văd comunicate de presă nesemnate circulând atât pe Facebook cât și în presă. Aceste comunicate nu pot fi o comunicare oficială a PNL Vaslui pentru că spre exemplu eu nu am fost consultat niciodată despre natura lor.
 8. Văd tot felul de personaje pestrițe care comunică despre diferite situații din PNL Vaslui, spre exemplu domnul Iulian Groza lucru pe care, îl consider inadmisibil.
  În încheiere, va exista viață și după alegerile interne din data de 2 iulie, sper, la cum ne comportăm. Sper că putem da dovadă de mai multă maturitate fără declarații belicoase la adresa unuia sau altuia prin presă și fără documente interne apărute peste tot.
  PS: Această poziție este exprimată în interior pe grupurile noastre interne, nu ma veți vedea având o astfel de poziție public deoarece eu consider ca ne poate dăuna tuturor în ceea ce ne propunem pe viitor.
  O zi minunată tuturor!”, este postarea care a condus la multe discuții în PNL Vaslui.
Print Friendly, PDF & Email

1 COMENTARIU

 1. Polak dacă nu se lasă de fustita mamei eu nu îl vad prea bine în următorii 4 ani, și știe și el foarte bine ca lângă Tătaru nu are nici un viitor,,, îl va mazili mai mult ca sigur. Pentru ca Tătaru e doar pentru el… El iartă dar nu uita chear el a spus-o

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!