ACUM Primarii PSD și ALDE din tot județul Vaslui au ajuns la Sala Sporturilor, unde are loc conferința județeană PNL! Au un memoriu pentru premierul Cîțu! Acuze grave la adresa primului ministru!

0
412

Zeci de primari de la PSD și ALDE sunt acum în fața Sălii Sporturilor, din Vaslui, în frunte cu Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean, și cei doi vicepreședinți, Ciprian Trifan și Dan Marian. Aceștia vor să discute cu premierul Florin Cîțu despre problemele județului. Buzau a pregătit un memoriu către premier, prin care arată că nevoile celor 86 de UAT-uri sunt de peste 1,5 miliarde lei.

Cîțu a refuzat să discute cu administrația de la Vaslui! L-a trimis pe Gheorghe Flutur, președintele CJ Suceava!

Premierul Florin Cîțu a ajuns la Sala Sporturilor în jurul orei 17.00, însă a refuzat orice discuție cu președintele CJ Vaslui sau primarii prezenți. L-a trimis la discuții pe președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

Deputatul Eduard Popica: ”Un sfert din județul Vaslui este sub ape, iar premierul vine la acțiuni politice”

Reacție extrem de dură a deputatului PSD de Vaslui, Eduard Popica. Acesta a acuzat faptul că, în timp ce multe comune se luptă cu inundațiile, premierul vine la acțiunea politică a PNL. ”Prestație jenantă a premierului! Un sfert din acest județ este sub ape, iar premierul se ține de activități politice”, a acuzat parlamentarul.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.