Deputatul Popica îi șterge una peste bot imberbului Polak! ”Nu ai vândut dumneata covrigi, câte cărți în materie de politică și administrație a citit dl. Buzatu”, spune Popica

0
369

”Băiatul lui mămica”, adică liberalul Tudor Polak, a comis-o rău de tot. Demonstrând că nu știe pe ce lume trăiește și că doar prin jigniri la adresa altor politicieni îl mai bagă și pe el cineva în seamă, Polak s-a apucat să posteze un mesaj plin de jigniri la adresa președintelui CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, supărat că șeful județului a chemat primarii la Vaslui, astăzi, pentru a sta de vorbă cu premierul Cîțu.

Iată cum s-a făcut de râs tânărul Polak, pe Facebook, dovedind că nu a trecut de nivelul covrigăriei pe care a patronat-o până mai acum câteva luni:

” Această fosilă comunistoidă, cheamă el primarii din județul Vaslui pentru a disturba vizita premierului Florin Cîțu cu prilejul alegerilor din filiala noastră județeană după modelul în care idolul lui Ion Iliescu chema minerii la București.

Să vii tu Mitică Buzatu și să ne explici că județul Vaslui este subfinanțat după ce tu îl ții într-o profundă subdezvoltare de 30 de ani îmi pare de-a dreptul hilar”.

Ce exprimare la un individ care în urmă cu un an stătea la magazinul de covrigi din fața magazinului Central, iar acum se trage de șireturi cu Buzatu, numindu-l, familiar, Mitică.

Această postare plină de ură a liberalului a iritat pe mulți politicieni din PSD, care au decis să-i dea o lecție lui Polak. Deputatul Eduard Popica a postat, în această dimineață, un mesaj extrem de dur la adresa tânărului liberal:

”În ziua în care prețul gazelor naturale a fost majorat cu 20%, iar cel al energiei electrice cu aproape 15%, în ziua în care salariații și pensionarii trebuie să aleagă între a muri de foame sau a trăi ca în Evul Mediu, fară curent electric și apă caldă, deputatul Tudor Polak își permite să aducă acuze președintelui PSD Vaslui spunându-i  ca a ținut județul, de 30 de ani, in subdezvoltare.

Dovedind o teribilă lipsă de bun simț, în condițiile în care veniturile populației au înghețat, dar prețurile au explodat, în condițiile în care prietenii de afaceri ai domnului Cîțu fac profituri de miliarde în timp ce mediul de afaceri românesc este pus pe butuci, domnul Polak își permite să critice PSD. 

Personajul Tudor Polak are probleme grave de orientare in timp și spațiu. In primul rând Dumitru Buzatu conduce acest județ din 2012, deci de aproape 9 ani, nu de 30. In al doilea rând cea mai buna perioada, pentru dezvoltarea acestui județ a fost 2016-2020, când prin PNDL, toate comunitățile din România s-au dezvoltat vizibil, cum nu s-a mai întâmplat vreodată, indiferent de formațiunea politica de unde provenea primarul. Iar in al treilea rând, nu poți vorbi niciodată despre un om, in felul acesta, având in vedere vârsta președintelui Dumitru Buzatu, faptul ca ti-ar fi putut fi și profesor (dacă ajungei și tu la un liceu mai bun) și mai ales pregătirea profesională a liderului PSD.

Si dacă vrei realitatea, domnule Polak,nu poți vorbi despre Dumitru Buzatu, pentru ca nu ai vândut dumneata covrigi, câte cărți in materie de politica și administratie are citite dumnealui!”.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.