Safir - ceva bun pentru gratar

JENANT Florin Cîțu a șters-o prin spatele Sălii Sporturilor! Marius Arcăleanu l-a abordat la ieșirea din sală, dar a fost refuzat! I-au tăiat microfonul lui Arcăleanu!

Premierul Cîțu a șters-o prin spatele Sălii Sporturilor, escotat de Tătaru și ceilalți lideri PNL care au venit doar pentru a transmite un mesaj amenințător liberalilor vasluieni: ”Vedeți că suntem cu Tătaru, o s-o încurcați dacă nu votați cum spunem noi”. La ieșirea din sală, Marius Arcăleanu l-a abordat pentru câteva secunde, însă Cîțu nu a vrut să stea de vorbă cu el. Arcăleanu a avut o reacție extrem de violent.

”Dl. premier Florin Cîțu a plecat. Voiam să-i spun că este o luptă între un pasionat de putere și un liberal adevărat, la București, așa este și la Vaslui. Afară, sunt colegii din Biroul Politic Județean, care nu sunt lăsați să intre în sală, datorită firmei de pază angajate de Tătaru și Onofrei. Este nevoie de democrație reală în PNL Vaslui. Viața politică în PNL Vaslui nu este una democratică. Părerea majorității nu este recunoscută și respectată de președintele Nelu Tătaru. Actualul președinte Nelu Tătaru are o atitudine nedemocratică. În perioada în care a fost ministru al Sănătății, câți dintre dvs au primit rezolvări la problemele dvs, trimise prin intermediari. De câte ori v-a răspuns Nelu Tătaru la telefoane?”, a spus Arcăleanu.

Tabăra Tătaru-Onofrei i-a tăiat microfonul, la un moment dat.

2 thoughts on “JENANT Florin Cîțu a șters-o prin spatele Sălii Sporturilor! Marius Arcăleanu l-a abordat la ieșirea din sală, dar a fost refuzat! I-au tăiat microfonul lui Arcăleanu!

  1. Daca tot sunteti deotologii presei vasluiene va rog sa il intrebati pe Acrcaleanu de ce a fost refuzat de catre cei de la Bucuresti si ce a incercat sa negocieze cu acestia?

  2. Jenant este faptul ca Arcaleanu si Boros au avut un schimb de replici, cam neortodoxe, in momentul in care Mitica a incercat sa il convinga sa plece de la microfon. Daca ati fi fost pe faza ati fi inteles de ce s-a produs ruptura intre cei doi!!

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: