În 2018, PNL Vaslui s-a trezit fără deputați și primari, cu Tătaru la cârmă! Se anunță alte epurări din PNL, ca în 2018-2019! ”Dați afară cei 7 primari PNL care nu vă vor”, spune un liberal din Londra

0
137

După 2018, an în care a fost ales președinte PNL Vaslui, Nelu Tătaru a declanșat mai multe crize în organizația PNL Vaslui. A exclus primari și consilieri locali și județeni de forță, pentru că așa a înțeles el să conducă liberalii. Tot în 2018, sătul de mizeriile făcute de Tătaru, singurul deputat liberal vasluian, Daniel Olteanu, își dădea demisia din partid.

”Am avut prilejul să constat în toată această perioadă, cu mirarea şi dezamăgirea unui membru cu o vechime de peste 20 de ani, că actuala formulă de la conducerea PNL Vaslui nu face altceva decât să arunce în derizoriu responsabilitatea faţă de problemele locuitorilor din cea mai săracă zonă a ţării”, a afirmat Daniel Olteanu, într-un comunicat de presă remis miercuri.

” Din respect pentru vasluienii pe care îi reprezint în Parlament, am ales să nu mă asociez cu dezastrul politic la care duc aroganţa şi agresivitatea unor „liberali” care au confiscat partidul şi vor să-l stăpânească asemenea unui bun personal”, mai spunea fostul deputat, ajuns acum președintele național ALDE.

După mascarada de alegeri din ziua de vineri – fiecare membru din Sala Sporturilor a primit în mapa cu candidatul Tătaru și câte un buletin de vot, plus că 100 de persoane nu au fost lăsate să intre în sală! – surse din PNL Vaslui spun că urmează un nou val de epurări în organizația județeană.

Unul dintre liberalii vasluieni plecați de câțiva ani la Londra, Ștefan Lucian Păduraru, a lansat un mesaj extrem de dur la adresa actualului președinte al PNL Vaslui. Tătaru conduce acum PNL doar cu Polak, Onofrei și câțiva liberali din Huși…

”Mă amuză maxim faptul că unii din tabăra Tătaru au celebrat victoria acestuia cu surle și trâmbițe! Ba chiar au fost surprinşi de scor: 255 la 40 la 15.

Pe mine mă surprind cele 55 de voturi împotriva lu’ Tătaru, având în vedere că la eveniment, alături de dl. doctor, au venit prim-ministrul, ministrul apărării, Gheorghe Flutur, Florin Roman ( ultimii doi fiind printre cei mai cunoscuți în țară prin modul în care câştiga alegeri) și vreo doi parlamentari. Păi, voi ce credeți că ăştia au ars motorina degeaba până la Vaslui?

Mă amuză și cum cerşea premierul Cîțu un rând de aplauze de la aplaudacii adunați în sală să „le fure din energie” . S-a crezut și el oleacă Iron Maiden live la concertul din St. Paul MN, lucru uşor de ințeles, că la un om fără experiență e greu să nu te laşi furat de peisaj.

Alt lucru penibil este discursul echipei conduse de Florin Cîțu. Fraților, tipul ăsta de lozinci gen: ”cel mai bun ministru al sănãtății”, ”vom fi la guvernare 8 ani”, ”economia bubuie”, ”alimentele sunt ieftine”, ”puterea de cumparare creşte” nu au mai fost lansate pe scena politică de la congresul al XIV-lea din noiembrie 1989.

Ce naiba, voi chiar credeți că lumea mai e proastă?

Eu am câteva întrebări pentru echipa din jurul d-lui Tătaru:

Să presupunem că, după 25 septembrie, vreo 25 de parlamentari sar din coaliția de guvernare in opoziție și guvernul Cîțu pică. Ce faceți voi, măi băieți, măi, că ați ramas singuri?

Cum o să faceți în bătăliile electorale viitoare cu PSD-ul? Că atunci nu mai merge vrăjeala cu convocatorul, nu mai merge vrăjeala cu Cîțu, nu mai merge vrăjeala cu buletinele de vot. Dar imaginați-vă cum îl puneți pe Vulpe în fața lu’ Solomon? Nu vă e frică ca-l mănâncă cu tot cu pene?

Iar o să vă bata PSD-ul de vă ascultă cu urechea și o să plângeți două luni ca pițipoancele. Apropo’, ați vazut că PSD-ul a adus la Sala Polivalentă mai mulți primari și consilieri decât ați adus voi membri? Și asta cu organizare de 12h.

Sfat: Începând de luni să începeți să dați afară pe toți care au fost împotriva voastră: vreo 7 primari și un senator, că și așa aveți prea mulți. Îs pesedişti dom’le! Aşa, să faca PSD + ALDE vreo 70 de primari, din 86, ce naiba!

PS. Nu vreau să intru în detalii tehnice despre modul în care alegerile au fost fraudate, deoarece aș avea de scris prea mult și oricum nu contează”, a postat liberalul.

Print Friendly, PDF & Email

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!