Vascar acordă o bursă de studii unui student care dorește să urmeze Facultatea de Știință și Ingineria Alimentelor! Iată ce aveți de făcut, pentru a intra în posesia bursei Vascar!

0
211

Vascar, unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve, cu sediul în Vaslui, acordă o bursă de studii unui tânăr care vrea să urmeze cursurile Facultății de Știință și Ingineria Alimentelor, Universitatea „Dunărea de Jos”, din Galați.

Cuantumul bursei acordate va fi în valoare de 1500 lei/lunar, pe o perioadă de trei ani, începând cu anul universitar 2021-2022.

Pentru a fi eligibil, un candidat trebuie să îndeplinească doar două criterii: să aibă domiciliul în judetul Vaslui  să fie admis si sa facă dovada că este student al Universității „Dunărea de Jos” din Galați, Facultatea de Știință și Ingineria Alimentelor.

„Vascar este o companie care se implică în comunitatea din care face parte. Consider că este datoria noastră să contribuim la promovarea educației și pregătirea tinerei generații. Pe de altă parte, industria cărnii are nevoie de specialiști. Este o lipsă actută de tineri profesioniști în domeniu. De aceea, dorim să susținem un tânăr/o tânără care vrea să urmeze Facultatea de Știință și Ingineria Alimentelor, din cadrul Universității Dunărea de Jos, din Galați, și care, poate nu are resursele materiale necesare”, spune Vlad Ciuburciu, director general.

Dacă vor fi mai mulți candidați, în procesul de selecție, se va ține cont de media de admitere (media de la Bacalaureat, în procent de 50%) și situatia financiara a familiei din care provine candidatul(50%);

Înscrierile se fac până pe data de 13 august 2021, prin depunerea la sediul firmei Vascar (strada Podul Înalt nr.4, Vaslui) a unui dosar care să cuprindă: 

  • Cerere de înscriere, formular ce se completează la sediul firmei;
    • Copie dupa cartea de identitate;
    • Document care atestă ca a fost admis si este  student al universității „Dunărea de Jos” din Galați, Facultatea de Știință și Ingineria Alimentelor, specializare în Tehnologia Cărnii și a produselor din carne;
    • Diplomă BAC
    • Situatia financiara a familiei din care provine candidatul

Pentru a beneficia de bursă, pe tot parcursul studiilor Beneficiarul va trebui să dovedească  faptul că frecventează cursurile instituţiei de învăţământ la care a fost admis în momentul în care a fost declarat câştigător al bursei.  De asemenea, beneficiarul contractului de bursă privată va trebui să încheie fiecare an de studiu ca integralist.

Print Friendly, PDF & Email

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!