Safir - ceva bun pentru gratar

Victima din accidentul produs ieri, la limita județului Vaslui, a murit la spital

Vești triste vin de la Spitalul elena Beldiman din Bârlad, acolo unde a ajuns victima accidentului produs la limita județului Vaslui, cu Galați, pe raza comunei Ghidigeni. Cu toate eforturile medicilor, șoferul încarcerat a decedat la spital. Pompierii sosiți la fața locului au reușit să scoată victima dintre fiarele contorsionate și să o predea medicilor. Salvatorii au reușit să o stabilizeze și să o transporte apoi la spital.

Reamintim că aseară, detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale și echipaje specializate, la un accident rutier produs pe DN 24, la aproximativ un kilometru după limita județului Vaslui, în raza comunei Ghidigeni, județul Galați.

În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau patru persoane. La intervenție au fost deplasate și trei ambulanțe tip B aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad.

La sosirea echipajelor de pompieri au fost găsite două autoturisme avariate, iar una dintre cele patru persoane aflate în autoturisme era încarcerată. Celelalte persoane au fost evacuate de către ceilalți participanți la trafic.

Victima încarcerată a fost extrasă dintre fiarele contorsionate, după care a fost predată unuia dintre echipajele SAJ Vaslui. Au fost transportate la CPU Bârlad trei persoane, doar una refuzând îngrijirile medicale.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: