Primarii vasluieni, mesaje de felicitări de ziua PS Ignatie! ”Vă mulțumim în numele credincioșilor, PreaSfințite”, spune edilul de la Ștefan cel Mare

0
117

De patru ani de zile, PreaSfințitul Ignatie, Episcopul Hușilor, este prezent în mijlocul credincioșilor din tot județul, cărora le transmite povețe și sfaturi, le dă binecuvântare și le ascultă păsurile. Un ierarh iubit și respectat în județ, de către toți primarii, cu care Episcopul lucrează foarte bine, se sfătuiește cu ei în diverse momente.

Duminică, l-am întâlnit în mijlocul sătenilor de la Ștefan cel Mare, acolo unde PS Ignatie a oficiat o slujbă în memoria Domnitorului Moldovei, Ștefan cel Mare. Cu vorba blândă și zâmbetul pe buze, Episcopul a mulțumit sătenilor pentru răbdarea de care au dat dovadă pe parcursul slujbei. Cu acest prilej, primarul comunei Ștefan cel Mare, Mihai Moraru, i-a mulțumit pentru disponibilitatea de care a dat dovadă înaltul ierarh. PreaSfințitul Ignatie a promis că va ajunge la Ziua Comunei Ștefan cel Mare, ori de câte ori va fi disponibil.

”Astăzi, de ziua PreaSfinției Sale, îi dorim multă sănătate, bucurii și putere de muncă. A fost și va fi alături de noi, de când este în fruntea Eparhiei și pentru acest fapt dorim să-i mulțumim. La Mulți Ani, PreaSfinția Voastră”, a transmis primarul comunei Ștefan cel Mare.

Print Friendly, PDF & Email

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!