Drama pistolarului bârlădean Ciocoiu: și după gratii, și cu banii luați!

0
553

DECIZIE…Fiul grefierei de la Bârlad, Eduard Ștefan Ciocoiu nu renunță la ideea de a scăpa de arestul preventiv. A făcut o nouă încercare dar instanța a decis că locul lui este în spatele gratiilor. În plus, Ciocoiu a fost obligat și la plata a 350 de lei, cheltuieli judiciare.

Ciocoiu a ajuns în atenția polițiștilor după ce, pe 29  noiembrie, în intersecția din zona Confecții, un bărbat în vârstă de 27 de ani,  Eduard Filip Modoranu, a sunat  la 112 și a sesizat că mașina în care se afla a fost atacată și din alt autoturism s-au tras trei focuri de armă asupra lui. La fața locului, polițiștii au găsit mașina cu urme clare de gloanțe, au găsit și un cartuș provenind de la un glonț letal de 9 mm, însă mașina din care s-a tras nu se afla la fața locului.  În urma audierilor, Eduard Filip l-a indicat drept atacator pe Eduard Ștefan Ciocoiu.

După câteva luni petrecute în arest preventiv, tânărul de 30 de ani a reușit să înduplece judecătorii și a fost lăsat acasă, în arest la domiciliu. Se pare că măsura mai ușoară privativă de libertate i-a dat aripi tânărului de 30 de ani și, în scurt timp, a reușit să încalce termenii și să se întoarcă după gratii. Ajuns, pentru a doua oară, în arest, Ciocoiu a început, din nou, să ceară magistraților o măsură mai ușoară privativă de libertate.

Print Friendly, PDF & Email

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!