FACSIMILURI Ați scris ceva de rău pe pagina lui Nelu Tătaru? Veți fi cenzurați în secunda doi!

0
206

Nelu Tătaru, ca deputat și fost ministru al Sănătății, este o persoană publică. Din această postură, ar trebui să accepte că nu toți vasluienii, în mod special, sau românii, la modul general, îl iubesc și îi ridică osanale, așa cum face gașca de liberali din jurul său. Numai că, dacă vă manifestați la modul concret starea de nemulțumire față de președintele PNL Vaslui, pe rețelele de socializare, trebuie să știți că vi se vor șterge postările imediat, de parcă nici nu ați scris vreodată ceva în mediul online.

Liberalul Ștefan Păduraru este unul dintre cei care a observat foarte atent modul în care mesajele de nemulțumire la adresa lui Tătaru se evaporă extrem de rapid, semn că fostul ministru iubește doar mesajele de la ”Să trăiți” și pe aceia care fac plecăciuni, atunci când îl văd.

”Cenzura este o metodă prin care regimurile autoritare si-au menținut controlul asupra populației. Daca e sa dau câteva exemple de lideri universali care au aplicat cenzura pot sa-i amintesc pe: Vladimir Ilici Lenin, Stalin, Mao Zedong, Kim Jong-un, Nicolae Ceauşescu, Idi Amin etc.

Sunt surprins de faptul ca in zilele noastre dl. deputat Nelu Tataru este adeptul acestei forme de suprimare a dreptului la opinie . Credeam acest “nãrav” nu mai poate dăinui in interiorul Partidului Național Liberal . Ați citit numele? “Liberal”. Da “Liberal” . Domnia sa a şters toate comentariile incomode si negative de la o postare efectuata de acesta in urma cu câteva ore si a păstrat doar comentariile care conțin “pupături in dos”.

https://www.facebook.com/1637331386521781/posts/2910612969193610/

Cultul personalității este un termen care definește venerarea excesivă a unui singur conducător aflat încă în viață.

Cultul personalității caracterizează de obicei statele totalitare sau statele care au avut parte recent de revoluții. Renumele unui singur lider, deseori caracterizat drept “liberator” sau “salvator” al poporului, ridică conducătorul la un nivel aproape divin.

#Joscenzura”, a postat liberalul vasluian, plecat de o bună perioadă de timp în Anglia.

Pentru a ne convinge de cele mai scrise mai sus, Lucian Păduraru a postat căteva mesaje anti-Tătaru postate pe pagina chirurgului hușean, șterse rapid de pe rețelele de socializare.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.