Liceul Agricol din Huși va primi 760 de tablete! Colegiul Național ”Cuza Vodă” va beneficia de 950 de tablete și 35 de calculatoare!

Un proiect desfășurat de Primăria municipiului Huși, grație eforturilor depuse de primarul Ioan Ciupilan, face ca, în următoarea perioadă, școlile din oraș să fie dotate cu echipamente IT de ultimă generație.

Valoarea totală a proiectului este 7.793.475 de lei. Din această sumă, 75% sunt bani FEDR, 13% din bugetul de stat și 2% este cofinanțarea primăriei Huși.

Astfel, Liceul Agricol “Dimitrie Cantemir” va primi 760 de tablete, 26 de laptopuri, 15 calculatoare, și 19 sisteme all in one. De asemenea, liceul va mai fi dotat și cu camera web pentru video conferințe, ecrane de proiecție, table interactive și proiectoare.

De asemenea, lista școlilor este completată și de Colegiul Național “Cuza Vodă”. Acesta va fi dotat cu 953 de tablete, 35 de calculatoare, proiectoare, table interactive etc. Apoi, Liceul Ioan Corivan va primi 377 de tablete și alte echipamente IT. {I tot cu tablete, calculatoare sau table intercative vor fi dotate și gimnaziile Anastasie Panu, Ion Creangă, Mihai Sadoveanu.

Nu a fost uitat nici Seminarul Teologic Ortodox “Sf. Ioan Gură de Aur” care va primi 174 de tablete și laptopuri

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: