Caravana mobilă a IRO Iași ajunge la Vinderei! Meritul este al primarului Ionuț Ghiur!

0
581

Un nou eveniment, de această dată medical, va avea loc în comuna Vinderei, acolo unde tânărul și energicul primar Ionuț Ghiur demonstrează că este un edil implicat, un om în slujba comunității. Edilul a anunțat, pe rețelele sociale, că la finele lunii august va poposi în comună Caravana mobilă de la Institutul Regional de Oncologie Iași.

Meritul de a fi adus în Vinderei echipa mobilă de specialiști ai IRO îi aparține primarului Ghiur, cel care demonstrează că, pe lângă activitățile administrative se implică și în problemele de sănătate ale populației. Toate testările, foarte important, sunt gratuite.

”Primăria Vinderei, în colaborare cu Institutul Regional de Oncologie Iași, vine în sprijinul femeilor din comuna noastră. În data de 31.08.2021 se va organiza o campanie de sănătate publica în cadrul programului de screening pentru depistarea precoce a cancerului de col uterin, care constă în testarea gratuită prin metoda frotiului cervical Babes-Papanicolau a populației feminine cu vârsta cuprinsă între 25-64 ani. GRATUIT SI FARA BILET DE TRIMITERE SAU CARD DE SANATATE! Pentru informații și înscriere vă stau la dispozitie: AMC Ghiur Carmen-0757626347, AMC Gheorghiu Liliana-0751165181, AS.Drâmba Paula-0751160249”, este mesajul primarului Ghiur.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.