Primarul Rusu încearcă rezolvarea problemelor maidanezilor de la Negrești! Deocamdată a primit injurii de la internauți!

0
111

Problema câinilor fără stăpân de la Negrești și-a găsit o soluție. Din păcate, pentru edilul Cristinel Rusu, soluția găsită i-a adus, până acum, doar jigniri și injurii din partea iubitorilor de animale. Cu toate acestea, edilul spune că va merge mai departe și va încerca să rezolve această problemă.

„Imediat după aprobarea acestei HCL în mediul on-line a început o campanie de denigrarea a mea și a CL Negrești. În prima parte a campaniei unii apărători ai drepturilor câinilor fără stăpân au adus jigniri de neimaginat, ulterior unii membri sau simpatizanți ai unui partid politic au semnalat drepturile cetățenilor.

Acest lucru arată încă odată ceea ce am semnalat de mai multe ori, și anume faptul că, nu e o problemă ușor de rezolvat și că legislația este destul de complexă în acest domeniu.

În acest moment toată documentația de atribuire este încărcată pe SICAP și funcție de rezultatul licitației vom desemna un câștigător care va face acest serviciu conform prevederilor din Caietul de sarcini.

Cunosc foarte bine situația câinilor fără stăpân din oraș, mă confrunt cu aceleași probleme ca și dumneavoastră, dar vă rog să acceptați faptul că nu putem rezolva problema până nu parcurgem toți pașii prevăzuți de lege”, spune primarul Cristinel Rusu.

Print Friendly, PDF & Email

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!