Un ”om de bine” din gașca lui Tătaru a ajuns șeful șomerilor vasluieni! A câștigat concursul dinainte de a ajunge la București!!

0
215

Tătaru începe să-și recompenseze oamenii care au trădat în organizații și l-au votat la conferinîa județeană. Bârlădeanul Marian Roșca, o persoană apropiată cândva de Dumitru Boroș, a trădat tabăra primarului și a fugit în gașca lui Vulpe, la ordinele șefului PNL Vaslui. La alegerile județene, a fost trup și suflet pentru Tătaru, după cum se vede și din poza-omagiu postată pe pagina sa de Facebook.

Pentru că a fost un băiețel ascultător, Tătaru de la Huși l-a pus pe Roșca de la Bârlad director la AJOFM Vaslui. Omul a căștigat un concurs greu, vă dați seama, a mai fost acolo încă o persoană, așa, de formă… Să mai spunem că acest Roșca, omul lui Tătaru și al lui Onofrei, a avut o firmă privată în Bârlad, nu prea s-a descurcat, dar a fost angajat de formă – mai țineți minte ancheta DNA cu angajările formale pe la primării, pentru specialiștii de la Apele Române Iași? – ca simplu funcționar la primăria Al. Vlahuță. Cum să nu-i dea partidul un os de ros marelui Roșca, cel priceput la toate?:

Print Friendly, PDF & Email

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!