Caz incredibil la Bârlad! Două minore de 10 și 13 ani, supuse abuzurilor sexuale. Cazurile au fost semnalate polițiștilor la o oră unul față de celălalt. Judecătorii i-au lăsat în libertate

0
232

La începutul săptămânii trecute, o femeie de 41 de ani din Bârlad anunța, la 112, faptul că fiica ei de 13 ani se simte foarte rău, are dureri de burtă și vomită. Echipajul medical sosit la fața locului a constatat că, de fapt, copila era însărcinată cu o sarcină destul de avansată, în 5 luni. În cel de-al doilea caz, chiar cel acuzat de abuzuri sexuale a solicitat intervenția polițiștilor după ce i-a acuzat pe bunicii copilei de 10 ani că aceștia o agresează.

În cazul minorei gravide, ambulanțierii au anunțat polițiștii. În urma discuțiilor purtate cu copila, aceasta a recunoscut că a fost abuzată sexual chiar de tatăl ei. Bărbatul de 41 de ani a fost reținut și dus la audieri. În cel de-al doilea caz, abuzul sexual a fost constatat de către specialiști. Copila a recunoscut că a fost abuzată sexual de către un vecin de 30 de ani, chiar cel care suna la 112 și anunța că minora este agresată de către bunici. 

Ambele cazuri au ajuns în atenția polițiștilor. După audieri cei doi au ajuns în fața judecătorilor de drepturi și libertăți dar, chiar dacă pare greu de crezut, instanța a decis cercetarea celor doi în stare de libertate.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.