Condamnat la 4 ani de închisoare, un moldovean fugit din Italia a fost prins la Vama Albița

0
126

Polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albița au depistat un bărbat cu cetățenie moldovenească, căutat de autorități, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de patru ani și nouă luni pentru săvârșirea de infracțiuni conexe la dreptul de proprietate intelectuală pe teritoriul Italiei.

Astfel, ieri, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pentru a intra în țară, B.T., un cetățean moldovean în vârstă de 40 de ani, pasager într-un autocar cu destinația Cluj.

La controlul de frontieră, polițiștii au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare în vederea executării pedepsei cu închisoare, emis de autoritățile din Italia, la data de 20.06.2018. Conform documentului persoana în cauză are de executat o pedeapsă privativă de libertate de patru ani și nouăluni pentru săvârșirea de infracțiuni conexe la dreptul de proprietate intelectuală pe teritoriul Italiei.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigații Criminale a IPJ Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here