Obrazul subțire cu cheltuială (de la bugetul local) se ține! Angajare cu cântec la Reisser Bârlad, prietenii știu de ce!

0
220

Directorul Reiser Bârlad, Daniel Buzamăt, pare-se că a mai dat o lovitură de imagine, angajând în instituție rude ale liberalilor cu care a fost la Vaslui, la celebra mascaradă de alegeri interne. Vorbim de un traseist notoriu, care fost prin Partidul Noua Generație, PDL, PSRo, PMP și mai nou, a aterizat la PNL, aici unde îi face toate jocurile lui Tătaru.

Un cititor Vasluianul.ro ne-a sesizat modul în care acest director întors cu rotița de șeful PNL Vaslui – să nu uităm cum a trecut din barca primarului Boroș în cea a lui Vulpe, la ordinul fostului ministru al Sănătății – a făcut o angajare cumva scandaloasă.

”Daniel Buzamăt l-a încadrat la Reiser SA pe soțul dnei Iacob Carmen. E vorba de directoarea de la Școala 5 Bârlad, este din echipa lui”, ne-a scris bârlădeanul.

Adică, ai votat Tătaru la Vaslui, îți angajez toate rudele la Reiser, până la a patra generație, cam așa s-ar traduce povestea. Mai așteptăm și alte angajări pe bază de vulpi, tătari și alte seminții…

Print Friendly, PDF & Email

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!