O hoață minoră din Bacău a dat o spargere de 15.500 de euro la un apartament din Vaslui! Va suporta pedeapsa legală!

0
280

În urmă cu mai bine de două săptămâni un vasluian reclama la poliție faptul că, într-o zi când nu era acasă, o persoană necunoscută a intrat în locuința sa de unde i-a furat bani și bunuri în valoare de 15.500 de euro.

Polițiștii  Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au identificat hoțul ca find o minoră din municipiul Bacău, județul Bacău, bănuită de comiterea unei infracțiuni de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în ziua de 7 iulie 2021, persoana bănuită de comiterea infracțiunii ar fi pătruns, pe o ușă neasigurată, în interiorul unei locuințe în care nu se aflau persoane, situată într-o clădire din municipiul Vaslui, de unde a sustras suma de bani. Minora ar fi pătruns în incinta locuinței sub pretextul că dorește să primească donații necesare înmormântării unei rude care a decedat de curând.   

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii a fost recuperat în proporție de 70 %. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a persoanei bănuite

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here