A plouat cu amenzi ale Poliției Rutiere, într-o singură noapte! Opt șoferi au rămas fără permise de conducere!

0
185

Peste 70 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliției Județean Vaslui, sprijiniți de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean, au acționat în noaptea de 17 spre 18 iulie 2021, pe raza județului Vaslui, pentru prevenirea săvârșirii faptelor antisociale şi menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică, precum și pentru depistarea, identificarea și tragerea la răspundere a tuturor participanților la trafic care încalcă prevederile legale în vigoare.

Astfel, în noaptea de 17 spre 18 iulie, zeci de polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității economice și acțiuni speciale, au desfășurat pe raza județului Vaslui, o acțiune cu efective mărite.

Prin desfășurarea acțiunii, s-a urmărit creşterea autorităţii poliţiei şi asigurarea respectării legii prin prezenţa activă a polițiștilor, în vederea prevenirii activităţii infracţionale şi creşterea vizibilităţii elementului poliţienesc în zonele cu risc criminogen ridicat. Cu ocazia activităților desfășurate, au fost legitimate peste 210 persoane si controlate peste 160 vehicule și mopede. Au fost verificate peste 30 de societăți comerciale, 10 cluburi și discoteci precum și 20 de agenți de pază.

De asemenea, polițiștii au aplicat 114 de sancțiuni contravenționale, dintre care 84 pentru încălcări ale legislației privind circulația pe drumurile publice și 30 pentru abateri prevăzute de alte acte normative. Ca măsură complementară, au fost reținute 8 permise de conducere și ridicate 2 certificate de înmatriculare. Valoarea sancțiunilor aplicate a fost de peste 124.000 de lei, peste 26.000 lei fiind valoarea sancțiunilor aplicate pentru abaterile constatate la regimul rutier.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here