Un alt bârlădean din gașca de votanți ai lui Nelu Tătaru se pregătește de ”recompensă”! Va primi un post de director la județ!

1
312

Nelu Tătaru se ține de cuvânt și îi recompensează cu posturi grase pe toți cei care l-au trădat pe primarul Dumitru Boroș, la Bârlad. După Marian Roșca, pe care Tătaru l-a ”ajutat” cu postul de director al AJOFM Vaslui, se pare că un alt bârlădean, din gașca de trădători ai edilului Bârladului, va primi un post gras, cu adevărat important. Sursele vasluianul.ro ne-au spus că persoana în cauză – căreia nu-i vom da numele și care a jucat un rol important ăn alegerile fantomă de la PNL Bârlad, cu Vulpe and comp. – va primi fie postul de director al Casei Județene de Pensii, fie pe cel de director al APIA.

Să mai spunem că, la o ședință de partid, actualul președinte al PNL Vaslui vorbea de faptul că ”avem două posturi de secretar de stat și mai multe funcții de directori la instituțiile deconcentrate”… Cum să nu trădezi, când auzi de astfel de posturi grase?

Print Friendly, PDF & Email

1 COMENTARIU

  1. Ce surpriza sa fie oare! Este vorba de Tanasuc care nu a dat niciun examen in viata lui dar stie sa dea din gura si din maini! Esti penibil domnule „trompeta pesedista”! Scrie despre frauda de la muzeu, despre cati a angajat Boros, pesedist sub acoperire la PNL, despre jaful de la CUP, despre jaful dela LDP, despre factul ca Gaz-Est societate a CLM Vaslui a ajuns sa fie detinuta, cu 51% dintre actiuni, de catre Tighici samd? Sau despre subiectele astea nu ai voie ca tine stapanul Buzatu lantul prea scurt??

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!